Care sunt tendintele ce vor face senzatie in acest an?

Ca fashionista convinsa, cu siguranta ai inceput deja sa faci unele cercetari cu privire la cele mai noi trenduri ale anului 2019, pentru a putea crea look-uri de succes, inspirate din acestea. In cazul in care documentarea ta nu a fost atat de satisfacatoare pe cat te asteptai, afla ca nu e niciodata prea tarziu sa analizezi ce se poarta anul aceasta, care sunt cele mai dorite piese vestimentare ale momentului.

Iti dezvaluim in randurile de mai jos cateva dintre tendintele anului 2019, in materie de haine, culori, printuri si accesorii.

Stiluri dominante in acest an

Moda anului 2019 este mai ofertanta decat ne-am fi asteptat. Croiurile devin mai feminine, accentele sport nu mai sunt la putere, iar culorile isi revendica stralucirea. Tinuta ideala este cea care cauta sa readuca eleganta, delicatetea, in stilul nostru. Se mentin cateva dintre influentele anilor ’90, dar apar in scena si itemuri noi, care pana acum au stat in umbra.

Principala tendinta a momentului este evidentierea siluetei. Dupa cativa ani la rand in care oversize-ul a fost la carma modei, nu trebuie sa uitam de puterea de seductie a unei talii bine definite. Aceasta este pusa in valoare mai ales de piese precum costume, sacouri, fuste, rochii.

Un alt trend, pe care il adaptam mai ales in sezonul rece, este tehnica suprapunerilor. Astfel, la temperaturi scazute ai partre de un confort termic optim fara a purta neaparat pulovere groase, ci apeland la mai multe itemuri.

Revine in forta un trend care a facut ravagii acum cativa ani, insa reinterpretat. Este vorba despre purtarea unor piese vestimentare perfect asortate. Compleurile din cadrul magazinului nostrum virtual reprezinta optiuni numeroase in acest sens.

Cat priveste piesele vestimentare care se aliniaza trendurilor in acest an, salopeta ia locul blugilor. Desigur, asta nu inseamna ca denimul va iesi vreodata din tendinte, insa salopeta capteaza toate privirile. Modelele de salopeta recomandare sunt cele croite astfel incat sa puna in evidenta talia.

Rochia lenjerie este o alta piesa parca gandita pntru moda anului 2019. Surprinzator, itemul a fost la mare cautare acum cativa ani, abandonat insa in momentul in care curentul sport a inceput sa puna stapanire asupra modei. Revenirea rochiei tip lenjerie pe scena model confirma, inca o data, ca daca este nevoie, suntem pregatiti sa ne intoarcem la stilul glam al anilor 90. Purtam acum modelul acesta de rochie cu pantofi cu toc si uitam de clasicii bocanci sau adidasi.

In legatura cu elementele de croi, umarul gol se inscrie in tendintele hot ale modei anului 2019. Topurile, rochiile si camasile care dezvaluie aceasta parte a anatomiei feminine sunt mai seducatoare ca oricand, asa ca nu iti poti lipsi garderoba de astfel de piese.

Acum ca ai aflat care sunt piesele cele mai indragite si tendintele ce vor fi imbratisate in cursul acestui an, nu ramane decat sa descoperi care sunt culorile si printurile ce vor starni ravagii. Pentru ca viata este un motiv constant de bucurie, ne reindragostim de nuantele vii, jucause si intense. Astfel, poarta cu incredere tonuri de verde, roz si galben, la rochii, paltoane, costume masculine!

Finisarile metalizate completeaza galeria tendintelor din 2019. Nu ezita sa apelezi la ele, mai ales daca detii astfel de piese in dressing.

Cat priveste imprimeurile, carourile se numara printre favoritele anului. Un sacou cu talia marcata si cu umeri accentuate, in carouri este fara doar si poate un statement in garderoba oricui.

Animal print-ul nu a disparut, este doar reinterpretat. Imprimeul piele de sarpe reprezinta o alegere excelenta in acest sens, indiferent ca il vei purta pe esarfe, genti, pantofi.

Acestea sunt, in linii mari, tendintele acestui an. Suntem curiosi sa vedem cum vei traduce aceste influenta in moda urbana, cum le vei interpreta in propriul tau stil. Te poti inspira din noua colectie lansata, care se adreseaza in egala masura tuturor femeilor, indiferent de varsta, silueta, preferinte.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon