Cardiganul – piesa de baza in orice sezon

 

Indiferent daca ne pregatim pentru sezonul cald, sau inca trebuie sa ne conformam, adoptand o tinuta care sa ne protejeze de temperaturile scazute, avem la dispozitie o serie de elemente cheie pe care le putem folosi pentru a arata senzational. Una dintre aceste piese de baza este cardiganul. Cum reusim sa adaptam tinuta in functie de temperatura? In cele ce urmeaza, veti gasi sfaturi privind achizitia cardiganului pentru fiecare sezon.

Apelarea la cardigan in sezonul rece

Inceputul anului 2017 a reusit sa ne puna in dificultate prin temperaturile destul de scazute. Astfel, fiecare piesa din garderoba trebuia sa fie suficient de groasa incat sa fim pe deplin protejati de frig. Este extrem de confortabil sa ne amintim de serile calde de vara purtand un tricou, caruia ii adaugam deasupra un cardigan. Intrucat noul an ne-a amintit de printurile exotice, cea mai buna idee in achizitionarea unui cardigan este sa ne axam pe gulerele cu blanita. Culorile pot varia, insa cele mai indicate, iarna si toamna, sunt cardiganele in tonuri de crem, negru sau gri. Odata ce cardiganul are o nuanta neutra, ne este extrem de simplu sa cream un look elegant, prin plus de culoare la accesorii (botine, cizme, curele, genti, etc).

Cum purtam cardiganul primavara?

Odata cu cresterea temperaturilor vine momentul in care renuntam la paltoane, cojocele sau traditionalele geci groase. Libertatea oferita de purtarea unui cardigan este atat in ceea ce priveste o tinuta care include o fusta, cat si cea care include o pereche de pantaloni. Totodata, cardiganele in trend acum sunt cele oversized, deci daca ne dorim sa adoptam un stil casual, o astfel de piesa este alegerea perfecta. Deoarece primavara este anotimpul in care natura renaste, culorile de baza, mai ales in 2017, sunt rozul pal, griul, albastrul marin si derivate ale acestora. Materialele dupa care ne putem orienta in magazine nu trebuie sa fie neaparat foarte groase, intrucat un cardigan achizitionat intr-o luna primavaratica poate fi cu usurinta purtat si vara. Daca suntem genul care adoptam zilnic un stil office, materialul cu care cucerim privirile tuturor este catifeaua.

Cardiganul – cel mai bun prieten in serile racoroase de vara

Indiferent daca job-ul nostru presupune sa incepem activitatea dimineata si sa terminam seara, sau suntem genul care ne bucuram de vara stand pe o terasa pana seara tarziu, cardiganul poate sari in ajutorul nostru. De regula, majoritatea cardiganelor pe care le putem achizitiona vara sunt confectionate din materiale subtirele, usor de purtat. Avand in vedere ca vara anului 2017 se anunta a fi un joc de culori neon, atunci cand suntem in cautarea unui astfel de articol vestimentar ne putem axa pe tonuri de ciclam, albastru intens, verde neon, etc.

 

Achizitia unui cardigan nu trebuie sa puna in incurcatura nicio femeie. Indiferent de stilul adoptat de aceasta, sau de dorinta de a cumpara un element vestimentar pe care sa il poata folosi timp de mai multe sezoane, modelele de cardigane pe care le gasim in magazine nu fac decat sa ne usureze procesul de cumparare. Ce poate fi mai confortabil decat achizitia unui produs care ne ajuta sa ne accesorizam perfect tinuta, fie ea office, casual sau glam? Totodata, cu totii ne dorim acea piesa vestimentara greu de inlocuit. Din acest punct de vedere, cardiganul este alegerea perfecta, fiind la indemana tuturor femeilor pentru a obtine un look de succes.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon