Camasi in tendinte - ce se poarta in primavara lui 2019?

O piesa vestimentara deosebit de indragita de reprezentantele feminine este camasa. Intotdeauna o solutie la indemana pentru a alcatui o tinuta eleganta, aceasta ar trebui sa fie nelipsita din garderoba oricarei femei. Prezinta avantajul ca se pot purta in nenumarate combinatii de stiluri, fiind o recomandare din partea noastra si in aceasta primavara.

Mai mult decat atat, va iesim in intampinare cu cateva propuneri interesante, elegante si inovative de camasi, ce le regasiti in cadrul magazinului nostru DyFashion. In functie de starea de spirit din ziua in care sunteti in lipsa de idei vestimentare, puteti miza pe acea camasa ce promite, ca de fiecare data, sa va scoata din incurcatura.

Inspirate si din trendurile internationale, modelele pe care le regasiti in catalogul nostru au fost special concepute pentru a se plia pe stiluri, preferinte si conformatii corporale diferite. Incepand de la modelele clasice de camasi, simple si elegante, si pana la cele mai sofisticate, cu imprimeuri sau detalii estetice deosebite - toate sunt optiuni cu care va intampinam. Potolite sau indraznete, tiparele de camasi dintre care puteti alege vor incanta si vor starni admiratie in jur - de asta va asiguram!

Modele de camasi in voga in primavara lui 2019

Indiferent ca esti adepta carourilor si vei gasi intoteauna incantatoare ideea de a le include in vestimentatie, ca iubesti simplitatea si iti pui mereu increderea in aceasta, ca inclini spre optiunile ce vin cu accesorii de tipul printurilor sau a volanelor, noi venim cu solutia care ti se potriveste.

Tendintele acestui an inclina mai mult spre lejeritate, spre stiluri aerisite, ce permit libertate deplina in miscari. Atat reprezentantele feminine cu forme voluminoase, cat si cele suple dispun de posibilitati nenumarate de camasi.

In functie de locul in care vor fi purtate, acestea se impart in mai multe categorii. Astfel, pentru zilele la birou, sunt o recomandare modelele ce vin cu guler inalt, intrucat acestea reusesc sa transmita un aer de seriozitate, profesionalism, dar totodata si mister. Daca doriti siguranta ca nu aveti cum sa esuati printr-o tinuta office completata de o camasa eleganta, atunci mizati pe un model cambrat, fie cu maneca lunga, fie scurta, insa in combinatia corespunzatoare in partea de jos. Puteti opta pentru o fusta conica ori o pereche de pantaloni evazati, pentru a completa un look feminin deosebit.

Se schimba cu totul ecuatia in cazul unei ocazii deosebite. Asadar, pentru un eveniment special, de seara, o alegere inspirata este un model de camasa in tonuri mai inchise, dar si cu un tipar aparte. Nu mai este cazul gulerului, pentru ca aici isi face intrarea decolteul adanc, mai indraznet sau mai subtil, dupa preferintele fiecarei femei.

Dar ce e mai potrivit a purta in cazul in care preferintele vizeaza stilul casual? Ei bine, de aceasta data lista optiunilor este mai mare. Nu mai ai limite precum discretia - in cazul tinutelor office, sau respectarea unui dresscode - in cazul evenimentelor selecte. Poti sa apelezi cu incredere la acele piese din garderoba pe care le consideri cele mai confortabile, pe care sa le combini cu o camasa pe masura.

Pentru ca dorinta este sigur de a beneficia de libertate in miscari si de a arata chic totodata, solutia propusa in magazinul nostru, idee ce o veti regasi si in propunerile marilor desgineri de moda, se refera la acele camasi feminine, cu croieli asimetrice, in colturi sau drepte, simple sau incarcate, dar mereu relaxate. Sunt ideale in orice vreme, in orice context.

Cu aceste recomandari si sfaturi in minte, va iesim inainte cu o gama inepuizabila de camasi elegante, casual, office, pliate exact pe preferintele feminine de actualitate. Calitatea si accesibilitatea sunt cele doua atuuri care ne ajuta sa ne mentinem clientele multumite indiferent de sezon si tendinte.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon