Bluze de damă pentru 2021–Cele mai frumoase modele în tendințe

Moda anului 2021 promovează stilul vestimentar lejer și confortabil, dar, care păstrează totuși o doză de eleganță. Dacă, anul trecut, cele mai multe dintre noi am optat pentru ținute sport, având în vedere că am petrecut mare parte din timp acasă, ei bine, anul acesta este momentul să ne reinventăm, luând în considerare în continuare contextul actual.

Vrei să știi și tu care sunt bluzele de damă ideale pentru 2021? Iată cele mai frumoase modele aflate acum în tendințe!

Bluzele din materiale vaporoase

 Dorința de a purta haine confortabile primează și anul acesta, la fel ca anul ce tocmai a trecut. Prin urmare, la mare căutare sunt bluzele din materiale vaporoase, precum satinul sau mătasea. Poți alege bluzele realizate din aceste țesături fine pentru o cină în oraș, pentru un eveniment de ocazie, dar și pentru a celebra, cu fast, întoarcerea la birou! Pe site-ul nostru, ai la dispoziție o mulțime de modele de bluze de damă din satin, pe care le poți asorta cu fustele și pantalonii preferați, în mixuri elegante, office sau clasice!

Bluza vaporoasa eleganta, cu guler inalt incretit, croiul lejer, manecile lungi cu elastic la baza (dyfashion.ro)

Bluzele tip corset

2021 este momentul în care să îți recapeți feminitatea și senzualitatea. Cum? Simplu: abordând ținute care să denote delicatețe și un rafinament subtil. O piesă vestimentară pe care trebuie să o ai este bluza tip corset. Perfectă pentru a crea un look romantic, dar, și pentru a-ți pune în evidență talia, bluza corset oferă un impact estetic major chiar și atunci când este purtată în combinații simple. De exemplu, o poți asorta cu o pereche de jeanși albaștri tip țigaretă, cu o poșetă cu lanț, de mărime medie și cu balerini. Lasă-ți părul pe spate, coafează-l cu bucle lejere și adaugă o pereche de cercei rotunzi mari sau un colier. Vei obține un look de inspirație latină, extrem de sexy și de jucăuș!

Camasa eleganta office decolteu in V, petrecut, maneci trei sferturi umeri bufanti (dyfashion.ro)

Bluzele în culorile anului 2021

Galbenul luminos și griul sunt cele două culori vedetă ale anului 2021. De aceea, pentru a fi în pas cu moda, poți opta pentru bluze în aceste nuanțe. Un top galben este ideal pentru zilele în care ai nevoie de un boost de energie, dar, și pentru momentele în care vrei să strălucești. Pe de altă parte, bluzele gri sunt foarte adaptabile, așa că, trebuie să le ai în garderoba ta. Sfatul nostru este să îți îmbogățești colecția personală cu bluze în ambele culori ale anului 2021!

Bluza vaporoasa eleganta, guler inalt, incretit croiul lejer manecile lungi, cu elastic la baza (dyfashion.ro)

Bluzele lejere

Comfy–acesta este trendul anului 2021. De aceea, foarte în vogă, în perioada următoare, vor fi bluzele lejere. Perfecte pentru orice situație, fie că ieși în oraș, că mergi la birou sau că mergi la shopping, acestea îți oferă libertate de mișcare și o senzație deplină de confort, de fiecare dată când le vei purta. Din fericire, pe dyfashion.ro, dispunem de o selecție vastă de bluze lejere de damă, realizate din diverse materiale, care urmează diferite linii de stil și pe care le vei regăsi într-o varietate cromatică impresionantă.

Cele mai frumoase bluze în tendințe în 2021 sunt pe dyfashion.ro! Alege-ți modelele care îți vor asigura outfituri impecabile întregul sezon, la prețuri speciale!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon