Bluze de damă elegante în culorile anului 2021 - Cum alegi modelul în funcție de ocazie

Vești bune pentru iubitoarele de modă ale mapamondului: au fost alese culorile anului 2021! Așadar, prima decadă a noului an este o ocazie să-ți completezi garderoba cu cele mai în vogă piese vestimentare, colorate în nuanțele momentului: gri și galben luminos. 

Ca de fiecare dată, la dyfashion.ro ținem pasul cu noutățile din industria fashion și includem în colecțiile noastre item-uri must-have pentru fiecare sezon. De data aceasta, îți prezentăm o selecție de modele de bluze în nuanțele anului pe care le poți purta în diverse ocazii!

O bluză cu buline pentru un look retro de distracție

Galbenul, una dintre culorile vedetă ale anului 2021 este ideal pentru a crea outfituri retro. Această nuanță simbolizează libertatea, bucuria și lejeritatea - trei dintre caracteristicile care au caracterizat curentul retro. 

Dacă vrei să obții și tu un look reinterpretat care are ca sursă de inspirație acea perioadă cheie din istoria modei, îți propunem să alegi o bluză galbenă cu buline albe și volan la gât. Asorteaz-o cu o pereche de jeanși clasici, rulați la tiv și cu o pereche de sandale de plută legate pe picior. 

Ținuta este alegerea perfectă pentru o ieșire cu prieteni sau chiar pentru un festival muzical. 

Outfit creativ pentru birou 

Stilul office este destul de rigid, însă aceasta nu este o scuză pentru a purta ținute plictisitoare la job. Știm că, printre piesele de îmbrăcăminte ”permise” pentru un look business sunt cămășile, însă ce-ar fi să renunți, măcăr pentru o zi, la cămășile clasice, simple, care par a fi niște uniforme și să optezi pentru modele mai deosebite? 

Propunerea noatră este să mizezi pe o cămașă galbenă cu jabou și broșă, un item care te va scoate din anonimat indiferent că alegi să o porți cu pantaloni conici sau cu o fustă creion. Definitivează-ți look-ul de femeie puternică alegând o pereche de pantofi cu toc tip stiletto!

Bluza gri - varianta elegantă pentru un cocktail 

Dacă ești o fire conservatoare, dar vrei să ai o apariție elegantă și feminină, alege o bluză gri cu volănașe și cordon în zona decolteului. O bluză de zi precum aceasta te va ajuta să obții un look discret și totuși deosebit, mai ales în combinație cu o fustă mini parte peste parte, dreaptă sau conică. Poți purta o astfel de ținută la birou, cu pantofi negri cu toc, iar seara, la petrecerea de cocktail poți păstra încălțămintea sau poți miza pe o pereche de sandale argintii cu barete. 

Gri și argintiu, mixul ideal în ținuta de ocazie 

Deși există numeroase motive să iubești griul, noi credem că cel mai important dintre ele tocmai versatilitatea lui. Aceeași caracteristică o are și argintiul, așadar împreună, cele două culori formează un mix extrem de reușit! Poartă-le în ținutele tale de ocazie fără să te fie nevoie să inveștești în mai multe piese vestimentare; alege această cămașă accesorizată cu eșarfă în zona gâtului, un element care va aduce outfitului tău un plus de rafinament. 

Griul, o nuanță care inspiră ideea de stabilitate și galbenul, o explozie de emoție - acestea sunt culorile vedetă ale anului 2021, nominalizate de către Institutul Pantone și pe care îți propunem să le porți și tu. Alege-ți modelele dorite din colecția noastră de bluze de damă!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon