Bluza de toamna: versatilitatea acestei piese vestimentare

Bluza de toamnă

Sezonul de toamnă determină revizuirea garderobei feminine  cu piese mai sobre. Cromatica, în general, se axează pe culori mai neutre, iar cămășile sau topurile cu mânecă lungă sunt nelipsite. 

Cu toate acestea, există piese vestimentare ușoare, cu aer văratec, ce pot fi purtate cu succes și în acest anotimp deoarece își păstrează mereu versatilitatea. 

Din recomandările de mai jos vei afla cum poți să-ți completezi cu succes garderoba cu câteva bluze cu accente tomnatice, care își păstrează oricând farmecul.

Bluză în culorile toamnei

Pentru a face mai ușor trecerea la sezonul de toamnă, îți recomandăm să optezi pentru piese vestimentare în culorile calde și bogate ale acestui anotimp. Un model inspirat în acest caz este cel al unei bluze elegante Moze cu imprimeuri multicolore, în nuanțe plăcute ce amintesc de zilele călduroase de sfârșit de vară.

Materialul din saten fin și mânecile elegante, în stil clopot fac din această opțiune o alegere potrivită atât pentru birou, cât și pentru un eveniment la care participi în timpul după-amiezii.

camasa maro si fusta neagra

Bluză pentru o plimbare sau la ieșire cu prietenii

O altă variantă de bluză pentru sezonul de toamnă, ușoară și versatilă, este cea a unei cămăși fine, în nuanțe delicate de gri și galben pal, cu accente florale. O poți purta atât pentru o plimbare din timpul zilei în parc sau la o ieșire cu prietenii, dar și la birou, alături de jeanși și pantofi comozi cu talpă joasă. 

Aspectul casual, stil cămașă, fac din această opțiune una extrem de potrivită, indiferent de situația în care alegi să o porți. 

pulover albastru si pantaloni negri

Bluză office

Dacă îți pregătești garderoba de toamnă pentru birou, ia în considerare variante elegante, și în același timp extrem de confortabile. Bluzele cu imprimeuri florale discrete îți pot aduce oricând zâmbetul pe buze, în timp ce te vor face să arăți foarte stylish. 

Poartă cămașa model Smaranda împreună cu pantaloni sau fuste în stil office. Alegerile potrivite sunt, de exemplu, cele din aceeași gamă cromatică, și cu o croială dreaptă și alungită, care conferă, cu totul, rafinament întregii ținute.

costum bleumarin dama si camasa alba

Bluză elegantă, pentru ocazii

O altă opțiune potrivită pentru sezonul de toamnă, mai ales atunci când îți pregătești ținute pentru ocazii speciale, este cea a unei bluze din saten sau voal creponat. 

Croiul confortabil, dar mai ales materialul fin din care sunt realizate astfel de piese elegante te vor face cu siguranță remarcată atunci când porți un asemenea model. Accentele de la gât și din zona mânecilor ale bluzei Lucrezia, de exemplu, fac din această alegere una foarte rafinată, așa că nu ezita să alegi de pe site-ul DYFashion varianta de culoare potrivită pentru tine.

camasa albastra cu imprimeu floral si pantaloni albastri

Bluză cu imprimeuri

Bluzele cu diferite imprimeuri câștigă tot mai multă admirație, fiind ușor de asortat oricărei ținute, și deci extrem de versatile. Pentru toamnă, alege un model cu mânecă lungă, cu un decolteu discret și un decupaj ușor la baza gâtului. Îți va fi ușor să integrezi un model de tip Zebra print și la un outfit office, cât și pentru altfel de ocazii.

camasa maro cu imprimeu si pantaloni negri

Bluză cu imprimeuri geometrice sau buline

Bluzele de damă cu imprimeuri geometrice se bucură, la rândul lor, de apreciere în rândul purtătoarelor, iar un model în culorile calde ale toamnei va fi, cu siguranță, și pe gustul tău. Optează pentru o bluză casual în nuanțe calde de bordo și bej, cu care vei fi admirată la birou sau la o întâlnire.

camasa alba cu negru si pantaloni negri

Indiferent de preferințele tale vestimentare, pe site-ul DYFashion vei găsi mereu bluze elegante, comode și extrem de versatile, pe care să să integrezi în garderoba ta de toamnă!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon