Blugi in toate marimile si croiurile - sa intampinam toamna cum se cuvine

Pentru ca temperaturile ridicate ale verii au inceput sa se amelioreze semnificativ, e momentul sa scoatem la inaintare blugii din garderoba. Riscul de supraincalzire este de acum minim, deci aceste piese vestimentare devin lidere in toamna aceasta.

 Anotimpul mult asteptat - mai ales de persoanele mai melancolice - surprinde prin concepte vestimentare remarcabile. Dorim sa sustinem actualitatea garderobei feminine si intelegem importanta blugilor in cadrul acesteia, mai ales pentru perioada urmatoare. Va intampinam si in acest sezon cu o colectie variata de blugi, in croiuri si modele interesante, ideale pentru a completa outfit-uri trendy, aliniate modei actuale.

Simplitatea este element cheie in randul acestora, cu toate ca nici modelele usor sofisticate, ce vin in completare cu perlute, spre exemplu, nu sunt mai prejos. Diversitatea este mereu binevenita, deci si in acest context poate fi imbratisata. Cu siguranta modelele noastre pe care le regasiti aici va vor incanta.

Sunt durabili, se pastreaza frumos si raman piese de rezistenta pentru garderoba de toamna/ iarna chiar si pentru ani la rand. Mizam pe calitate, este un principiu peste care nu trecem. Este o provocare pe care o intampinam mereu cu interes, cea de a va oferi calitate in echilibru cu o estetica pe masura prin produsele pe care le oferim in colectiile noastre.

Blugii - vedetele tinutelor de toamna

Stim cat este de important ca blugii sa se aseze elegant si frumos pana in cel mai mic detaliu pe fiecare. Din acest motiv, va invitam sa descoperiti colectia noastra actuala, cu disponibilitate la marimi incepand de la XS si pana la 6XL - pentru ca in aceeasi colectie regasiti si pantaloni in modele variate, va recomandam sa consultati tabelul cu marimi pentru a verifica disponibilitatea celei de interes.

O moda care se mentine in top de cativa ani deja este cea a blugilor boyfriend. Acest tip de blugi este preferat pentru lejeritatea pe care o prezinta, pentru confortul pe care il ofera la purtare. Vin cu avantajul ca pot fi integrati fara prea mult efort in stiluri variate. Cu toate ca sunt preferati in tinutele casual, acestia sunt o completare inedita si a celor office, cu o pereche de tocuri adecvata.

Modelul pe care il propunem si care poate deveni cu usurinta o piesa de baza in garderoba de sezon este Justina, dupa cum il gasiti mai jos. Cu un aspect prespalat atragator si avand la baza denim-ul, alaturi de zgarieturile specifice si croiul lejer, acestia sunt preferatii clientelor noastre.

Pentru cele dintre voi a caror dorinta este sa iesiti din umbra anonimatului propunerea noastra sunt jeansii Pamy, in culoarea albastra, asa cum ii regasiti si in magazin. Deja se disting printr-un croi aparte, sunt definiti de un design modern, cu margini nefinisate la tiv pentru un look chic. Sunt mai degraba potriviti pentru cele care iubesc stilul casual, cu toate ca oricand pot deveni element de baza in tinutele smart - casual. In acest sens totul tine de accesorizare, deci de creativitatea fiecareia.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon