Back to School - cum sa te imbraci pentru a fi cool in noul an scolar

Vara e pe sfarsite, iar asta insemna un singur lucru - trebuie sa te intorci la scoala. Elimina melancolia determinata de sfarsitul vacantei cu o sesiune de shopping. Toamna este un anotimp de tranzitie, dar reprezinta si un bun prilej pentru a aborda tinute din colectia noastra creata special pentru a reda acel look cool care sa iti confere incredere in fortele proprii.

De aceea am alocat o categorie speciala denumita Back to School. Pe pagina noastra oficiala a magazinului nostru, DyFashion.ro gasesti articole care respecta o varietate de dress code-uri, care trec si pe sub radarul vigilent al profesorilor.

Nu iti face griji in privinta vestimentatiei, modelel de la Dyfashion iti vor demonstra ca poti atrage privirile baietilor cool de la scoala si fara sa superi profesorii. In cele ce urmeaza iti recomandam cateva tinute care se potrivesc perfect in acest anotimp cu temperaturi ceva mai scazute.

Mentine un outfit in parametri seriozitatii

 

Este evident ca high hels-urile si fustele mini trebuie evitate. In plus, chiar daca crezi ca acestea sunt sexy, dupa o zi petrecuta la scoala, ii vei gasi destul de inconfortabili. Nu este deloc cool sa te plangi constant ca te dor picioarele sau ca ti se ridica prea sus fusta. In plus, daca alegi o tinuta confortabila nu vei pierde nici un pretext de distractie din timpul pauzelor.

Iti recomandam sa optezi pentru o pereche de pantaloni si o bluza, completate de un rucsac practic si o pereche de pantofi in stilul Oxford. Aceste modele sunt piesele ce acapareaza topurile in materie de cautari.

Pentru ca ti-am promis ca vei atrage privirile celor mai hot tipi, iti recomandam maleta Sara rosie cu maneca scurta. Maletele sunt ideale pentru a-ti evidentia feminitatea. Sexy este cuvantul cheie in acest sens.

 

Fii atenta la trendurile de actualitate!

 

Ultimele tendinte in moda se invart in jurul unui stil fresh, young, edgy care se pliaza perfect pe tinutele de scoala. Te invitam sa alegi modelele care iti reflecta adevarata personalitate. Inceperea noului an scolar nu trebuie sa insemne doar achizitionarea rechizitelor. Aloca-ti un timp special pentru relaxare prin shopping. Pentru ca suntem in asentimentul emotiilor provocate de primul clopotel, iti recomandam pentru prima zi o rochita eleganta si anume rochia Delia bleumarin cu bustul roz imprimat. Acest model denota atat eleganta formala de care ai nevoie, dar si note impresionante de feminitate.

 

Alege confortul tinutelor casual

 

Poti incadra in aceasta categorie si hainele sport datorita texturilor tineresti care iti confera acel look fresh.

Ca o mentiune te sfatuim sa eviti machiajul strident. Chiar si vedetele au renuntat la acele nuante stridente care le acopera identitatea. Anul acesta se poarta simplitatea, so be natural.

 

Bluzele din catalogul nostru sunt destinate sa acopere o gama variata de cerinte, stiluri si siluete. Diferenta dintre bluzele casual DyFashion consta in imprimeurile si artificiile de stil ce se afla in ton cu varsta de liceean.

Daca preferi stilul casual sport, atunci bluza Marie alba cu pisicute iti confera aerul young de care se merita sa te bucuri in aceasta perioada minunata.

Tot in categoria casual, la mare cautare sunt bluzele completate in partea superioara cu dantela. Dispunem de o paleta vasta de culori pentru fiecare model in parte. In ceea ce priveste marimile, tabelul prezentat pentru fiecare articol inlatura orice nelamurire in acest sens. Mai mult decat atat, pozele din prezentari nu sunt fake.

Lasa-ti creativitatea sa se joace cu articolele vestimentare alese din magazinul nostru. Asorteaza bluzele cu un cardigan in perioadele reci. Alege nuantele care sa se asorteze cu covorul aramiu de frunze si dezvaluie-ti spiritul unei fashioniste autentice. Descopera articolele care te aduc din nou pe bancile scolii cu zambetul pe buze pe https://www.dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon