Articole vestimentare de vara pe care le poti purta si in sezonul rece

Multe doamne si domnisoare sunt de parere ca este extraordinar de dificil sa integrezi articolele vestimentare de vara in outfit-urile din sezonul rece. Daca insa nu te limitezi in a purta tinute banale, iti recomand sa optezi cu incredere pentru purtarea anumitor haine de vara chiar si pe timp de iarna-primavara.

Trucurile vestimentare, ce urmeaza sa fie prezentate in cadrul acestui articol, te vor ajuta sa iti creezi tinute moderne, care sa iti permita sa te prezinti in fata tuturor ca o adevarata fashionista. Asadar, nu trebuie sa fii nevoita sa te desparti de articolele vestimentare de vara, pe care le adori atat de tare.

Fii indrazneata si bucura-te de un look primavaratic cu ajutorul hainelor de vara. Poti sa faci de una singura diverse experimente in fata oglinzii, purtand anumite articole vestimentara de vara, completate de altele de iarna. Important este sa indraznesti sa faci o schimbare, iar look-ul tau va fi unul cu adevarat senzational.

Iata care sunt hainele de vara pe care le poti purta cu incredere chiar si in sezonul racoros. Afla totusi si cum le poti combina, astfel incat sa obtii un look de invidiat.

Fusta maxi - sunt indragite de majoritatea doamnelor si domnisoarelor, mai ales datorita faptului ca denota eleganta, rafinament, bun gust, feminitate si totodata sunt extrem de confortabile. Fustele maxi pot fi purtate cu incredere de doamnele si domnisoarele ce au orice tip de silueta. Atat cele inalte, cat si cele scunde, plinute sau slabute, vor arata absolut fabulos purtand un astfel de articol vestimentar.

Daca vrei sa porti o fusta maxi si sa arati precum modelele de pe copertile revistelor de moda din lume, e important ca atunci cand o imbraci in sezonul racoros, sa o asortezi cu un dres gros, o bluza cu maneca lunga sau un pulover oversized, o geaca de calitate, dar si o pereche de ghete confortabile. Aceasta tinuta de zi cu siguranta te va scoate din anonimat!

Rochia tip camasa - in anul 2017 se afla in trend rochiile de tip camasa, de care, in vara anului 2016, nicio femeie nu se putea dezlipi. Pe langa faptul ca sunt extrem de confortabile si usor de accesorizat, emana si multa feminitate atunci cand sunt purtate.

Daca vara porti o astfel de rochie doar cu o pereche comoada de sandale, acum e timpul sa optezi pentru un dres gros, ori o pereche de jeansi skinny, o pereche de ghete sau cizme, precum si o vesta de blana. Acest outfit e in trend in acest an, asa ca nu ezita sa il porti plina de incredere.

Fustele inflorate de vara - intr-adevar, fustele inflorate, de vara, sunt destul de dificil de integrat in tinutele de iarna ale unei femei. Totusi, designerii vestimentari chiar ne recomanda sa optam pentru astfel de tinute, chiar daca e frig afara.

Atat timp cat fusta aleasa este completata de o pereche de cizme, un pulover oversized si o jacheta fina, vei capata un look extrem de deosebit si de boem.

De asemenea, inclusiv botinele se integreaza perfect unei tinute de acest fel. Cu ajutorul unei fuste inflorate si a unui pulover oversized, ori a unei camasi simple, vei obtine cu succes un look vintage de admirat.

Pantalonii scurti din denim - poate ca nu sunt chiar indicati in a fi purtati atunci cand e un ger naprasnic afara, insa adevaratele fashioniste care pun mare pret pe look-ul lor, se vor "sacrifica". Totusi, cum poti purta o pereche de jeansi scurti pe timp de iarna? Ei bine, odata ce ii vei alege in combinatia unui pulover oversized si a unor ghete inalte, vei capata un aspect de-a dreptul sexy si atragator. In acest caz, cizmele peste genunchi in stil stiletto sunt chiar recomandate.

 

Asadar, articolele vestimentare de vara, pe care le adori atat de mult, te vor insoti chiar si in anotimpul friguros. Atat timp cat vei opta pentru combinatiile potrivite, look-ul tau va fi intotdeauna unul de senzatie. Nu ezita sa faci schimbari in viata ta, asadar, incepe prin a aduce o pata de culoare in tinutele din sezonul rece.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon