Animal print-ul, un trend de care sa tii cont

Animal print-ul a fost un trend si pana acum, deci nimic nou deocamdata. Insa cu ce iese in evidenta sezonul rece de data aceasta se refera la print-ul colorat. Marii designeri au dat deja tonul acestor colectii cu tot felul de nebunii si tonuri cromatice variate. Descopera si tu acest trend si adapteaza-l preferintelor tale.

Cum sa iesi in evidenta

Daca pana acum ideea de a purta articole vestimentare cu animal print reprezenta o dovada de curaj si dorinta de a iesi in evidenta, acum mai mult ca oricand acest print colorat echivaleaza cu expresia si manifestarea creativitatii. Este evident si o maniera de a fi o prezenta ce nu trece fara sa fie remarcata. Daca esti genul de femeie interesata mereu sa atraga privirile ca un magnet, acum ai o alta sansa.

Partea si mai buna este ca un singur element de acest gen poate schimba intreaga ta imagine, asadar te poti gandi si la accesorii care dispun de un design cu animal print in culori care mai de care. Poti diversifica aria articolelor de acest gen pe care sa le integrezi in tinutele tale. Iata si cromatica propusa de mari designeri:

Galbenul, o senzatie

A fost culoarea anului si am regasit galben in materie de orice, de la haine la accesorii si chiar si makeup. Iata ca si animal print-ul galben poate fi o senzatie. Nu ne gandim la un galben solar, ci mai degraba la cel potolit, murdar, estompat si echilibrat de negru sau tonuri de albastru.

Rosul seducator

Mai ales in sezonul rece rosul te scoate din anonimat, cand marea majoritate tinde sa faca alegeri monotone care se refera la tonuri de maro sau pamantii. Cand vine vorba de iarna, rosul te duce cu gandul la sarbatori si tot ce frumos si festiv in aceasta perioada. Ce ai zice de un animal print rosu? Inedit am putea spune, mai ales ca din nou tinutele in tonuri de rosu purtate la petrecerile specifice de sarbatori reprezinta o eterna alegere. Poti sparge gheata si poti deveni o aparitie unica cu printul de acest gen si intr-o astfel de culoare. Din nou, pentru ca designul este unul ce iese in evidenta, cromatica nu trebuie sa concureze la acest capitol. Se doresc mai degraba tonuri de rosu echilibrat, lipsit de intensitate, in combinate cu bej, nude sau negru.

Curcubeul, stilul multicolor

Daca plusam si mergem mai departe de atat, animal print-ul multicolor este de-a dreptul ravasitor. Pare sa fie insa o alegere mai rara, intocmai prin combinatia sa ce pare sa puna in incurcatura estetica - cum il combini fara sa fie prea mult, o imaginea prea incarcata?

Pentru cele care sunt din fire mai nonconformiste articolele vestimentare de tip animal print in tonuri multicolore reprezinta un stil excentric, dar perfect pentru petrecerile de sezon. Poate fi insa vorba de materiale fluide la rochii vaporoase, de tinute asimetrice sau de o rochie uni insa la care adaugi accesorii multicolore.

Fara culoare? Merge si asa

Povestea cu „ce se poarta” si ce nu este una eterna, dar merita amintit de fiecare data ca adaptarea este secretul reusitei de a etala o tinuta in trenduri. Cu alte cuvinte trebuie sa reprezinte purtatoarea. Asadar daca nu te regasesti in povestea animal print-ului colorat nu gresesti daca mizezi pe variantele clasice.

Incearca rochiile noastre cu animal print si insertii de broderie sau cele cu acest design clasic, maro. Nici griul nu este mai prejos, cand doresti sa ai un aer mai sobru. Am pregatit in colectiile noastre si articole vestimentare ce au la baza conceptul de animal print, asadar alege ce ti se potriveste.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon