Alege sa fii mereu in tendinte cu un minim de investitii

 

A fi mereu in pas cu moda poate sa fie un obicei destul de costisitor, mai ales daca avem in vedere nivelul de trai scazut din Romania. Cu siguranta fashionistele sunt intotdeauna la curent cu noutatile de pe podiumuri, din magazine, dar si care se regasesc in tinutele vedetelor, insa nu de fiecare data reusesc sa fie pe deplin multumite de alegerile lor vestimentare.

Pentru ca se apropie cu pasi repezi sezonul calduros, dar mai ales pentru ca intelegem in totalitate nevoile reprezentantelor sexului frumos de a deborda in permanenta de feminitate, eleganta si rafinament, venim cu o serie de propuneri deloc costisitoare in ceea ce priveste tinutele de primavara si de vara:

1. Combinatia lejera formata din o jacheta, o bluza si o pereche de jeansi

O astfel de tinuta se caracterizeaza in mod cert prin versatilitate, intrucat poate fi purtata atat la locul de munca, in timpul liber sau pentru cumparaturi. Combinatia dintre jacheta, jeansi si un top este o alegere cu care nici o doamna sau domnisoara nu va da gres, indiferent de varsta. In ceea ce priveste jacheta, aceasta poate fi si din denim, chiar cu motive florale sau cu rupturi, cu scopul de a se pastra moda din acest an axat pe influente florale in piesele din blug. De asemenea, daca temperaturile de afara permit, se poate renunta la jacheta, fiind de ajutor doar in diminetile racoroase sau la lasarea serii. Pentru o pata de culoare in aceasta tinuta, doamnele si domnisoarele se pot axa pe tonuri puternice de galben, verde, albastru, ciclam sau rosu in privinta bluzei.

2. O tunica moderna acompaniata de o pereche de jeansi taiati

Modelele de blugi „rupti” reusesc sa surprinda intotdeauna prin faptul ca se mentin in tendinte pana in prezent, fiind o alegere preferata de marea majoritate a femeilor iubitoare de moda. In sezonul calduros al anului 2017, tunicile sunt, de asemenea, acele piese vestimentare care trebuie in mod definitoriu sa se regaseasca in garderoba oricarei doamne sau domnisoare si reprezinta in acelasi timp o alegere confortabila si racoroasa. Totusi, pe parcursul verii, se poate renunta la jeansii taiati si, in schimb, sa se opteze pentru o pereche de pantaloni scurti.

O astfel de tinuta precum este cea mentionata mai sus necesita o pereche de sandale cu platforma, pentru a crea un efect totusi feminin si elegant.

3. Achizitionarea unei rochii de forma unei tunici

Aceste modele de rochii par sa fie extrem de populare mai ales in tinutele vedetelor de street-style, fiind practice, racoroase, comode si usor de asortat. O astfel de rochie ofera doamnei sau domnisoarei care o poarta libertate atat in privinta aranjarii parului (poate fi purtat intr-un coc lejer), cat si privind pantofii, geanta sau restul accesoriilor.

4. Tricou alaturi de o pereche de pantaloni cu model

In acest caz, piesa de baza a intregului look este reprezentata de pantaloni, care in functie de imprimeul ales vor scoate din anonimat orice tinuta. De asemenea, acestia pot fi largi, evazati, drepti sau cu talie inalta, in functie de modelul care avantajeaza cel mai bine silueta doamnei sau domnisoarei in cauza. Totusi, pentru a se evita incarcarea tinutei din punct de vedere vizual, se recomanda alegerea unui tricou simplu, in culori nude sau intr-una din nuantele care se regaseste si in imprimeul pantalonilor.

5. Fusta din denim si un tricou lejer

Din tuturorialele fashion, observam ca fustele din denim revin in forta in primavara-vara anului 2017. Cu cat tricoul sau topul este mai lejer, cu atat tinuta va oferi comoditate in purtare. De asemenea, in privinta culorilor din partea sus, va puteti bucura de libertate deplina, piesele din denim fiind extrem de usor de accesorizat si asortat.

 

 

Asadar, nu intotdeauna trebuie sa investesti toate economiile stranse din greu pentru a fi la moda. Uneori poti folosi si ce ai deja in dulap, insa trebuie sa te orientezi in privinta accesoriilor si a culorilor pentru a straluci de fiecare data cand iesi din casa.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon