Ai o intalnire cu baiatul pecare il placi si nu stii cum sa te imbraci? Citeste cele mai bune sfaturi fashion ce te vor ajuta sa te remarci in mod placut la intalnire!

 

Femeile iubesc hainele si cumparaturile, nu exista nicio indoiala in acest sens. dar, cu toate acestea, se pare ca cele mai multe femei intampina dificultati foarte mari cand vine vorba de alegerea unui outfit pentru a impresiona. De fapt, potrivit unui studiu realizat de catre cercetatorii britanici, se pare ca femeile petrec, in medie, mai bine de un an din viata lor in cautarea outfit-ului perfect- indiferent de ocazia la care trebuie sa participe. Iar motivul din spatele acestui lucru este simplu: de ce nu ar vrea femeile sa impresioneze prin haine?

Putem spune ca fiecare dintre noi se confrunta cu momente in viata cand trebuie sa isi gaseasca outfit-ul perfect, numai ca cea mai mare problema este reprezentata de timp. Fiecare femeie intampina dificultati in alegerea vestimentatiei potrivite, mai ales atunci cand e vorba de o intalnire si, de aceea, ne-am hotarat sa le dam o mana de ajutor acestora si sa le oferim o serie de sfaturi utile despre cum sa se imbrace la o intalnire, in functie de tema acesteia.

Spune-mi unde se desfasoara intalnirea ca sa iti spun cum sa te imbraci

1. Movie night- cine nu iubeste o seara petrecuta in comoditatea propriei case, cu un castron de popcorn si o bere sau un suc rece? Evident, movie night-ul poate fi una din cele mai frumoase intalniri dar, totusi, cum ar trebui sa te imbraci la o astfel de intalnire? Ei bine, secretul outfit-ului consta in comoditate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa alegi pijamele XXL.

De exemplu, un outfit perfect pentru un movie night ar putea consta intr-o pereche de pantaloni/ jeans de tip boyfriend sau chiar colanti, asortati cu un tricou oversized. In plus, la o astfel de intalnire nu vei avea nevoie nici de prea mult machiaj si nici de accesorii; totusi, ai putea sa porti parul prins intr-un coc mai lejer, confortabil, dar, de asemenea, elegant si dragut.

2. Pe munte - Vara a sosit deja, astfel ca o plimbare pe munte poate fi oricand o idee excelenta si binevenita. Totusi, alegerea vestimentatiei potrivite poate fi destul de dificila: in interiorul tau va exista o lupta continua intre "imi doresc sa arat bine" vs. "am nevoie de haine in care sa ma simt confortabil si sa nu transpir". Astfel, poti opta pentru o pereche de pantaloni sport, o pereche de colanti asortati la o pereche de incaltari sport, iar in partea de sus poti alege un tricou simplu. Un outfit simplu si dragut iti demonstreaza ca esti pregatita de aventura. De asemenea, nu are rost sa mai spunem ca nu vei avea nevoie de machiaj pe munte. Parul il poti prinde intr-o coada sau, de ce nu, poti sa il impletesti.

3. O cina romantica - Inchipuie-ti urmatorul scenariu: o seara romantica in centrul orasului, unde iti savurezi cina alaturi de iubitul tau, la lumina lumanarilor. Bineinteles, suna perfect pentru orice femeie din lume - mai putin pana cand vine vorba de imbracamintea pe care o vei purta. Abia aici incepi sa devii paranoica. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca outfit-ul tau depinde de locul unde vei lua cina. Uneori, un maieu simplu cu o pereche de blugi frumosi si o pereche de pantofi pot fi reteta succesului, insa, de cele mai multe ori, in astfel de cazuri, trebuie sa optezi pentru o rochie de seara. De fapt, daca ai cere sfaturi de la cele mai bune prietene, acestea iti vor spune ca o rochie neagra e cel mai potrivit lucru intr-o seara de acest gen.

Indiferent ce ai alege, trebuie sa te imbraci pentru a impresiona persoana de langa tine dar, de asemenea, trebui sa alegi hainele potrivite pentru locul unde vei merge. Cu toate acestea, in functie de forma corpului tau, poti opta pentru o rochie lunga, tip sirena, cu imprimeuri sau cu volanase. Simte-te liber sa alegi ceea ce iti doresti si, de asemenea, nu uita sa iti asortezi rochia cu un ruj luminos, care sa iti puna in valoare feminitatea si eleganta.

4. Evenimente de familie - indiferent ca e vorba de familia ta sau a lui, cu siguranta iti vei dori sa te imbraci frumos. Hainele reprezinta modalitatea prin care trebuie sa faci o impresie deosebita si, de asemenea, uneori, arata si care este starea ta de spirit, dar si cat de bine iti merge in relatia cu partenerul tau. Daca e prima data cand te intalnesti cu parintii lui, trebuie sa iti alegi cu atentie outfit-ul, deoarece tinuta va fi cea care va stabili relatia dintre tine si ei.

E greu sa spunem ce tinuta este mai potrivita pentru o intalnire de familie insa, o pereche de blugi si o camasa bagata in pantaloni sau un tricou mai elegant pot fi o alegere sigura, cu care nu vei da gres. Pe scurt, vrei sa arati casual, in timp ce iti propui sa lasi o impresie buna. De asemenea, trebuie sa iei in considerare si faptul ca nu vei avea nevoie de prea mult machiaj si nici de o coafura sofisticata. Cu cat vei fi mai simpla, cu atat ii vei incanta pe cei din jurul tau cu personalitatea si sarmul tau.

5. Concerte - nu conteaza la ce concert te invita- pur si simplu, distreaza-te- insa, intr-un outfit original, bineinteles! In general, oamenii gresesc atunci cand vine vorba de alegerea outfit-ului pentru concert. Dar nu si tu! De exemplu, ai putea opta pentru un tricou al trupei care canta si blugi skinny, boyfriend sau chiar jeans rupti, alaturi de o pereche de pantofi confortabili. Iti poti purta parul asa cum doresti tu si, de asemenea, nu uita sa aplici ceva machiaj care sa iti scoata trasaturile in evidenta.

Imbraca-te cu stil!

Tinuta poate varia de la femeie la femeie, deoarece fiecare dintre noi are stilul propriu de a se imbraca, dar si o anumita forma a corpului. Cu toate acestea, ideile descrise aici sunt originale, dragute si la moda, iar odata ce le vei aplica, vei descoperi ca vei fi mai increzatoare in tine.

 

Imbraca-te pentru o anumita ocazie si incearca sa impresionezi; dar, tine minte: nu lasa ca hainele sa te poarte pe tine. Tu esti cea care poarta o tinuta si poti sa ii dai personalitate. Distreaza-te, fii fericita si, cel mai important dintre toate, increzatoare!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon