Afla cum iti poti alege cea mai potrivita rochie office in 2017

 

Indiferent daca ai un job care presupune adoptarea unei tinute formale sau doar esti genul care prefera un stil elegant, rochia office este alegerea perfecta pe care o poti face. Te poti ghida in alegerea unei tinute care sa te reprezinte pe deplin, axandu-te pe culorile care sunt acum in trend sau poti apela la ajutorul accesoriilor, care te pot scoate in evidenta. Nu trebuie sa uiti ca rochia office presupune un stil clasic, tocmai din acest motiv nu este deloc recomandat sa optezi pentru decolteuri prea generoase.

Cum alegi cea mai potrivita rochie office, care sa iti scoata in evidenta atuurile corpului tau?

Daca ai o inaltime peste medie si faci parte din categoria persoanelor inalte, atunci poti opta pentru o rochie office scurta, dar trebuie sa ai in vedere ca nu este indicat ca aceasta sa depaseasca cu mult linia genunchilor. Te poti axa in cadrul sesiunii de shopping si pe lungimea pe care o alegi la manecile rochiei. Majoritatea femeilor care lucreaza in domeniul bussiness aleg rochii cu maneca lunga, insa, pentru ca am stabilit deja ca inaltimea ta poate fi folosita ca un atu, te poate avantaja cu usurinta si maneca scurta. In acest sezon, rochiile office prezinta o caracteristica noua, creand un aspect volatil prin maneca alungita sau maneca cu volane.

Daca te incadrezi in categoria persoanelor mici de inaltime, insa ai o talie de invidiat, rochia office care ti se potriveste este cea midi. Aceasta te va ajuta sa pari mai inalta si iti va alungi corpul din punct de vedere vizual. Totusi, o rochie office midi trebuie purtata cu tocuri inalte, pentru a sustine in totalitate ideea de inaltime. Totodata, iti recomandam sa fii atenta ca rochia pe care o alegi sa nu aiba un slit foarte generos, pentru a evita senzatia de vulgaritate.

In cazul in care consideri ca nu ai o greutate ideala, nu trebuie sa te gandesti ca o rochie office nu te va avantaja. Important este iti indrepti privirile, atunci cand vrei sa achizitionezi acest tip de rochie, dupa un model drept. De asemenea, incearca sa eviti rochiile in carouri sau culori foarte deschise. Astfel, vei avea succes in a arata de invidiat, mai ales daca o accesorizezi cu o pereche de botine sau pantofi cu toc subtire.

Nici daca esti foarte slaba nu trebuie sa intri in panica. Vei arata exceptional daca vei cauta acel model de rochie office cambrat, care sa se potriveasca perfect cu liniile corpului tau. De asemenea, poti sublinia ca ai un corp de invidiat, asortand tinuta cu o pereche de tocuri inalte sau medii.

Accesorizeaza-ti rochia office in cel mai creativ stil

Cel mai bun mod de a scoate in evidenta o rochie, indiferent daca aceasta este office, casual sau de ocazie, este acela de a adauga un plus de eleganta tinutei tale cu o pereche de papuci cu toc. Un toc inalt sau chiar si de dimensiuni medii, poate influenta major modul in care arati.

Daca iti cauti o rochie office pentru a arata impecabil la un interviu, nu iti sunt necesare prea multe lucruri pe care sa le ai la tine. Din acest motiv, alege-ti o geanta de mici dimensiuni, in care sa iti incapa doar strictul obiectelor necesare. In cazul in care mergi la job-ul de zi cu zi, accesoriul nelipsit al tinutei office adoptata este o geanta medie, chiar mare. Aceasta iti va permite sa porti cu tine absolut tot ce consideri ca ai nevoie pe parcursul acelei zile.

Alte moduri in care poti scoate din anonimat rochia office, este alegandu-ti cu grija bijuteriile. Evita folosirea multor accesorii de acest gen, intrucat risti sa supraincarci tinuta creand un aspect neplacut. In 2017 se poarta mai ales colierele de tip chocker, de aceea poti opta pentru unul finut, cu o mica perla atasata. Nu uita ca 2017 este un an in care culorile vii predomina, in special cele neon. Daca ai achizitionat o rochie office intr-o astfel de culoare, foloseste accesorii de culori neutre, pentru a echilibra look-ul final. Daca alegi ca rochia in sine sa fie intr-o culoare neutra, atunci o poti accesoriza cu elemente in culori tari (rosu, albastru etc).

 

Nu uita ca nu doar modelul rochiei pe care urmeaza sa o alegi conteaza, ci incearca sa acorzi o mare importanta si accesoriilor, care creeaza o ambianta vizuala placuta, cu scopul de a construi o tinuta finala cat mai reprezentativa pentru tine.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon