Afla care sunt culorile la moda in vara 2017!

In fiecare an si chiar in fiecare sezon culorile la moda se schimba, iar persoanele ce vor sa fie mereu in trend se intereseaza mereu despre ce se poarta. Expertii renumitului Institut Pantone Color au desemnat un top 10 al culorilor pentru sezonul cald al anului 2017.

In randurile urmatoare va vom oferi mai multe informatii despre aceasta paleta de culori foarte apropiate de natura, care nu fac altceva decat sa ne reaminteasca de verdeata, de fructe tropicale sau de valurile marii. Care sunt culorile la moda in vara 2017? Sa vedem:

Primrose Yellow – o culoare dominanta, nuanta florii primula. Acest galben intens nu face nimic altceva decat sa aduca buna dispozitie, sa ofere caldura si sa incarce cu energie. Este o culoare ce poate fi aleasa pentru orice tinuta de vara, intrucat arata foarte bine pe pielea bronzata.

Aceasta nuanta se potriveste de minune in combinatie cu alb, negru, verde, portocaliu sau chiar cu alte doua culori din prezentul top: Lapis Blue si Hazelnut.

Pale Dogwood – o nuanta calma, delicata, asemanatoare cu cea a unui boboc de floare. Inocenta, puritatea, lejeritatea si linistea sunt senzatii pe care le ofera chiar de la o prima privire.

Acest ton de roz denumit Pale Dogwood se combina foarte bine cu roz inchis, mov si negru, sau chiar cu alte nuante ale sezonului precum Niagara, Hazelnut sau Island Paradise.

Hazelnut. Aceasta nuanta neutra de bej este perfecta pentru orice tinuta, fiind o culoare calda si deloc pretentioasa. Se asorteaza perfect cu orice tip de ten, poate fi integrata foarte usor in orice tinuta si devine ideala pentru a obtine un look clasic si sobru. Poate fi combinata si cu alte nuante calde si linistite de galben, portocaliu, verde sau maro.

Island Paradise – ne duce cu gandul la culoarea azurie a unei insule, pe un fundal completat de nisipul alb si razele blande ale soarelui. Island Paradise se potriveste foarte bine cu tinutele de vara, in combinatii cu tonuri precum bej, galben pal, roz pastel, alb sau verde. In plus, aceasta nuanta pune in valoare bronzul, motiv pentru care este un must-have in aceasta vara.

Greenery – aceasta culoare fresh a fost desemnata si culoarea anului 2017 de catre cei de la institutul Pantone. Nuanta aminteste de verdeata proaspata si incarca, la randul sau, cu energie, imbunatatind starea de spirit.

Fie in combinatii cu haine multicolore, fie impreuna cu galben, albastru sau alb, o tinuta in care exista si o piesa in tonul Greenery va fi perfecta pentru sezonul cald 2017.

Flame – aceasta nuanta situata intre un rosu arzator si un portocaliu energic iese in evidenta dintre toate celelalte culori la moda in vara lui 2017. Persoanele foarte sociabile, care stiu sa se distreze in orice situatie, se vor regasi, purtand haine de culoare rosu Flame. Se recomanda a se purta de sine statator, fara alte combinatii de culoare.

Pink Yarrow este o culoare ce se evidentiaza tot timpul, ducand cu gandul la un paradis tropical. Captivant si energizant, acest ton poate fi asortat cu portocaliu, roz, alb, negru sau – pentru un impact deosebit – cu verdele Kale.

Niagara – aceasta culoare de albastru denim impresioneaza prin simplitate, seninatate si confort. Este cea mai usor de combinat dintre toate nuantele in voga in anul 2017 – poate fi purtata impreuna cu tonuri intense, dar si alaturi de culori pastelate si estompate.

Kale – este culoarea frunzelor plantei cu acelasi nume. Duce cu gandul la armonia cu natura, un stil de viata sanatos si este printre cele mai indragite nuante ale acestui an. Poate fi usor asortata cu alte tonuri de verde, dar si cu maro, bej sau negru.

Lapis Blue – acest albastru intens emana energie si poate fi purtat atat in compozitie singulara, cat si in combinatii cu alte culori aprinse care se regasesc in acelasi top al nuantelor sezonului oferit de cei de la Pantone – Primrose Yellow sau Pink Yarrow.

 

Acum ca v-ati lamurit care sunt nuantele ce se poarta in aceasta vara, nu va ramane decat sa vizitati galeria produselor DyFashion si sa alegeti piesele vestimentare care va vor pune in lumina silueta in maniera cea mai placuta si confortabila.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon