6 tipuri de paltoane pe care orice femeie trebuie să le aibă

După ce ne-am amuzat copios la postarea de social media care anunța „ultima noapte de cearșaf, întâia noapte de pătură”, a venit timpul să trecem la lucruri mai serioase. Momentul acela din an în care transferăm toate hainele subțiri pe rafturile inaccesibile a sosit. În locul lor, își fac loc puloverele, cardiganele și pantalonii lungi, care vor trona mândre în șifonier până prin primăvară. Dressingul de pe hol se eliberează și el de sandale și geci subțiri, iar umerașele se umplu de paltoane, fulare sau eșarfe care să ne țină de cald.

Dacă nu ai apucat până acum să faci cumpărăturile de toamnă, ai ajuns unde trebuia, pentru că în rândurile de mai jos îți vom prezenta care sunt cele mai cochete tipuri de paltoane pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă. Să începem!

Palton lung cu cordon

Palton LaDonna galben lejer cu cordon in talie detasabil

Pentru zilele mai friguroase sau pentru cele în care alegi să porți fustă, un palton lung, elegant, este perfect pentru a te proteja de temperaturile neprietenoase. Cu un croi lejer și ușor de strâns în talie cu ajutorul unui cordon, paltonul LaDonna este alegerea ideală pentru tine, mai ales dacă iubești hainele cu atitudine. Desigur, ai înțeles deja că diferența între acest palton și celelalte opțiuni pe care le-ai putea avea la dispoziție este reprezentată tocmai de culoarea îndrăzneață a sa. 

Paltonul LaDonna are un decolteu în formă de V și revere maxi, cu marginile crestate. Broșa cu care vine accesorizat are un design deosebit. În plus, acest palton are și buzunare funcționale, ceea ce înseamnă că îți vei putea încălzi și mâinile ori de câte ori vremea rea va impune asta. Despre paltonul LaDonna trebuie să mai știi că este căptușit, că se poate închide cu o capsă ascunsă și că are în compoziție 30% lână, 50% poliester și 20% vâscoză.

Palton elegant

Palton elegant Ginette ivoire cu broderie florala la bust si fundita in talie

Ocaziile deosebite cer ținute elegante, așa că asigură-te că ești tot timpul pregătită pentru un eveniment de acest tip la care ai putea fi invitată. Pardesiul Ginette este alegerea perfectă pentru tine, mai ales dacă iubești îmbrăcămintea brodată. Inspirate din natură, broderiile care îi înfrumusețează partea frontală îi conferă acestui pardesiu un aspect aparte. Fii sigură că vei întoarce toate privirile purtând pardesiul Ginette, care, în afară de faptul că arată excepțional, are și o textură inedită. Fabricat 60% din poliester, 37% din vâscoză și 3% din elastan, acest pardesiu mai vine cu o surpriză. Aplicația din talie de tip șnur îi va suplimenta aspectul elegant, cu care poți câștiga toată atenția la un cocktail, o nuntă sau o seară de Revelion. Pardesiul Ginette are căptușeală, umerii ușor întăriți și închidere cu capse ascunse.

Palton cambrat

Palton cambrat Ella Collection Kira negru cu pliuri pe talie

Din garderoba de toamnă-iarnă nu are cum să-ți lipsească deja celebrul trench închis la culoare, de care mai toate femeile pasionate de modă s-au îndrăgostit în ultimii ani. Foarte stilat, dar și practic, în același timp, trench-ul Kira este perfect și pentru zilele în care te îmbraci elegant, dar și pentru ieșirile la care preferi să porți ceva comod. Ușor de asortat cu orice tip de încălțăminte, acest model de trench are un croi evazat la bază și pliuri în talie, detalii care vor lăsa impresia unui corp subțire. Cu buzunare discrete, în care îți poți încălzi mâinile atunci când simți nevoia, și căptușeală groasă la interior, trench-ul Kira este un must-have al sezonului acesta. Este compus 80% din poliester și 20% din bumbac, iar închiderea sa o poți realiza cu ajutorul a trei nasturi eleganți. 

Palton fancy

Trench Leonard Collection bej cu buline negre

Nu am terminat încă lista paltoanelor elegante și inedite. Până când iarna se va instala, poți purta un trench dinamic, diferit de tot ceea ce ai putea admira la alte femei. Trench-ul Leonard este perfect pentru o toamnă caldă, așa cum se anunță și aceasta care tocmai a venit. Foarte confortabil și ușor de asortat atât la fuste sau rochii, cât și la pantaloni sau chiar la blugi mulați, trench-ul cu buline are un croi lejer și un decolteu rotund, foarte feminin și relaxat. Mânecile sale sunt lungi, iar buzunarele funcționale. Alcătuit 98% din poliester și 5% din spandex, acest trench este perfect pentru aproape orice activitate, mai ales că are și o căptușeală care să-ți țină de cald. Închiderea sa se face cu ajutorul unor capse.

Palton scurt

Palton scurt verde

Garderoba ta are nevoie de un palton scurt, pe care să-l poți purta atât cu haine mai elegante, cât și cu un outfit casual. Dacă totuși cauți un palton care să fie nu doar practic, ci și inedit, îți recomandăm să încerci modelul Leonard verde cu blăniță. Accesorizat cu o broderie spectaculoasă și mărgeluțe, acest palton poate fi purtat deopotrivă atât zi de zi, cât și la ocazii speciale. Este căptușit pe interior, deci perfect pentru o zi mai răcoroasă de toamnă, și are buzunare discrete în care îți poți odihni sau încălzi mâinile, dacă ai uitat mănușile acasă. Croiul lejer, în formă de A, permite acestui palton să fie combinat chiar și cu o pereche de blugi, care îl vor transforma pe loc într-o haină modernă. Ce este ieșit din comun la acest model de palton este că mânecile sale sunt trei sferturi, restul fiind protejat de manșete din blăniță neagră, care să-ți țină de frig. Culoarea sa îndrăzneață îți va scoate ținuta din banal, iar tu vei purta acest palton din stofă cu cel mai mare drag.

Palton din lână

Palton din lana

Dacă am început seria recomandărilor noastre cu un palton galben, ne-am gândit că ar fi o idee bună să terminăm în același ton. Dacă preferi hainele din fibră naturală, care să-ți țină de cald oricât de frig ar fi afară, paltonul Ginette galben este cea mai bună opțiune pentru tine. Cu un guler crestat și patru nasturi eleganți, așezați doi câte doi, de o parte și de alta, acest palton este perfect pentru ocazii inedite. Poate ai fost invitată la o cină romantică ori poate te pregătești să mergi la teatru, ori poate vrei pur și simplu să aduci o notă de eleganță la următorul eveniment la care vei participa. Orice motiv ai avea, acest palton din lână este alegerea perfectă. Are buzunare discrete, un croi drept și un sistem de închidere cu cei patru nasturi. 

Toate aceste articole, dar și multe altele de pe dyfashion.ro sunt acum la prețuri speciale. Nu uita să verifici constant și categoria de produse din colecția nouă, pentru a fi mereu la curent cu trendurile momentului. Ai pentru toate articolele pe care le comanzi de la noi retur gratuit până la 14 zile, dar și garanția primirii banilor înapoi în maximum 5 zile lucrătoare.

Nu uita să ne cauți pe Facebook și Pinterest dacă vrei să rămâi mereu conectată la noutățile pe care le avem pentru tine!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon