6 piese vestimentare in care merita sa investesti

 

Unele articole vestimentare reprezinta intr-adevar o investitie de milioane, pe cand altele nu fac decat sa umple inutil dulapul. Daca iti doresti sa arati spectaculos, insa in acelasi timp sa nu investesti sume foarte mari de bani, trebuie sa cheltui cu grija. Atat timp cat pui pret pe calitatea celor 6 piese vestimentare in care intr-adevar merita sa investesti, nu doar ca aspectul tau va fi unul absolut ireprosabil, insa in acelasi timp nu iti vei goli cardul de cumparaturi.

Nu trebuie sa ai dulapul plin pentru a arata intotdeauna bine. Unele femei ar spune ca se simt mult mai bine atunci cand isi vad garderoba plina, insa, atunci cand nu stii ce si cum sa asortezi si sa alegi pentru un eveniment anume, ce folos mai are? Atat timp cat vei detine aceste 6 piese vestimentare, look-ul tau va fi intotdeauna spectaculos si demn de admirat. Asadar, daca inca nu te afli in posesia celor ce urmeaza a fi prezentate, cu certutudine ar trebui sa vizitezi magazinul nostru online DyFashion.ro si sa pornesti la shopping. Aici vei descoperi exact ceea ce iti trebuie la preturi foarte mici. Deci, cu bani putini vei arata splendid intotdeauna.

1. Camasa alba

O camasa alba ar trebui sa detii in propria garderoba, indiferent de varsta pe care o ai. Optand pentru un model clasic, vei fi 100% sigur ca aceasta nu se va demoda si ca indiferent de perioada in care o vei purta, alegand accesoriile potrivite, vei reusi sa obtii cu maximum de usurinta acel look absolut impecabil si demn de admirat. Datorita faptului ca aceasta piesa vestimentara o poti purta cu incredere la foarte multe evenimente, reprezinta o investitie ce trebuie facuta de fiecare doamna si domnisoara.

Atat timp cat camasa alba este accesorizata corect si completeaza o tinuta, efectul va fi unul de senzatie. In plus, in functie de accesorizare, poti alege sa o porti la birou, o iesire cu fetele la un ceai, la un interviu de angajare sau chiar in viata de zi cu zi.

2. Sacoul negru

Un sacou reprezinta intr-adevar o investitie buna, luand in considerare ca poate fi purtat cu maximum de incredere atat in serile de vara, cat si in restul anotimpurilor. Aceasta piesa vestimentara are capacitatea de a reda persoanei care o poarta, mult mai multa incredere si respect, ceea ce inseamna ca atunci cand e purtata, in jur inspira atat seriozitate, cat si mult bun gust.

De ce sacoul negru? Negrul se potriveste la orice, spre deosebire de maro, gri sau bleumarin. Asadar, pentru a face intr-adevar o investitie buna si in acelasi timp sa nu cheltui foarte multi bani, un sacou negru te va scoate de foarte multe ori din incurcaturi - cand nu stii cu ce sa te imbraci la un eveniment anume. Acest articol vestimentar il poti purta cu o camasa sau cu orice alta bluza lejera si eleganta, dar si cu o pereche de pantaloni de jeans sau la dunga. Optiunile sunt multiple, ceea ce inseamna ca reprezinta inca o data o investitie buna.

3. Jeansii

O astfel de pereche de pantaloni trebuie sa se afle intotdeauna in garderoba ta. Acestia ii poti purta cu maximum de incredere la evenimente diverse precum: la un suc cu fetele, intr-o seara de club, la plimbare, la cumparaturi sau chiar la o petrecere mai restransa. Atat timp cat alegi top-ul potrivit, accesoriile si incaltarile care sa se potriveasca de minune, tinuta ta va fi una demna de podium.

O pereche de jeansi iti poate completa atat o tinuta sport, cat si una casual, ceea ce inseamna ca in functie de adaptarile pe care le faci, vei capata look-ul dorit. De exemplu, ai ocazia sa alegi atat intre pantofii stiletto, cat si intre tenisi sau adidasi.

4. Rochia neagra

O femeie care adora sa se faca remarcata, sa fie sexy si in acelasi timp sa degaje o doza de mister, adora sa poarte o rochie neagra. In functie de silueta pe care o ai, dar si de cat de senzuala vrei sa te prezinti la un eveniment anume, vei opta pentru una decoltata, una mulata, una lejera, una scurta sau una lunga.

Important este sa te simti in primul rand confortabil in ceea ce porti si sa alegi modelul potrivit pentru tine. De ce o rochie neagra este mult mai esentiala intr-o garderoba decat una alba sau rosie? Ei bine, motivul consta in faptul ca rochia neagra este mult mai usor de accesorizat si ca se potriveste oricarei ocazii. In plus, daca te deranjeaza cateva kilograme in plus, aceasta piesa vestimentara te va ajuta sa le ascunzi si sa iti subtiezi considerabil silueta.

5. Trenciul

Trenciul nu se va demoda niciodata, mai ales atunci cand alegi o croiala clasica. Un mare avantaj al acestui articol vestimentar consta in faptul ca poate fi purtat cu incredere atat ca rochie, cat si ca haina de ploaie, care te tine departe inclusiv de vant. Atunci cand trebuie sa porti o rochie la un eveniment anume, iar vremea de afara nu prea tine cu tine, completarea tinutei cu un astfel de trenci reprezinta intr-adevar cea mai buna solutie. Pe langa faptul ca te fereste intr-o oarecare masura de temperaturile usor scazute, iti va reda acel aer feminin pe care il cauti.

Important e ca intotdeauna sa il porti atunci cand te imbraci casual sau elegant, nicidecum sport. De altfel, croiala acestuia nu permite completarea tinutei cu un rucsac sau o pereche de adidasi.

6. Pantalonii negri

Aceasta piesa vestimentara intotdeauna reuseste sa scoata din incurcatura orice doamna sau domnisoara, indiferent de varsta de pe care o are sau de silueta pe care o prezinta. O pereche de pantaloni negri intotdeauna va reprezenta o investitie buna avand in vedere ca nu se va demoda niciodata si poate fi purtata la diverse evenimente: la birou, in club, la plimbare sau la o petrecere restransa.

Atata timp cat alegi corect celelalte piese vestimentare si accesorizezi corect intreaga tinuta, poti capata atat un look sport, cat si unul elegant sau casual.

 

Asadar, daca inca nu te afli in posesia articolelor vestimentare mentionate, cu siguranta ar trebui sa pornesti la shopping cat mai repede. De altfel, pentru a scuti timp, dar si bani, magazinul online DyFashion.ro iti sta intotdeauna la dispozitie si te intampina cu haine si accesorii moderne, ideale pentru orice ocazie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon