5 trucuri menite sa te ajute sa pari mai inalta

Intr-o lume in care trendurile se schimba de la o zi la alta, alegerea hainelor potrivite poate deveni o adevarata provocare pentru cele mai multe dintre femei. Trebuie totusi stiut ca moda are menirea de a ne face sa aratam mai bine, deci sa o folosim mereu in favoarea noastra. Acelasi lucru se aplica si in cazul celor pentru care inaltimea nu consituie punctul lor forte – cu respectarea unor reguli de baza, iti vei putea adauga visual cativa centimetri la inaltime.

In acest sens, iata cateva dintre propunerile noastre de tinuta pentru minione.

Jacheta scurta, jeansi skinny si pantofi stiletto

Pantalonii skinny sunt conceputi pentru femeile scunde, mai ales modelele care se opresc deasupra gleznei. In acelasi timp, este indicat sa optezi pentru pantofii cu varfuri alungite si sa-I eviti pe cei cu varful rotunjit, care reduc visual din lungimea picioarelor. Iti poti completa tinuta cu o jacheta scurta chic care se termina la nivelul soldurilor, fiind elementul care iti asigura un look de efect.

Bluza cu decolteu in V, pantaloni evazati in partea de jos si pantofi cu toc

Combinatia de pantaloni evazati si pantofi cu toc inalt functioneaza de minune in cazul femeilor minione. Pentru ca pantofii sunt ascunsi integral de pantaloni, vei creea impresia ca picioarele tale sunt lungi din talie si pana la tivul pantalonilor. O bluza sau o camasa cu decolteu in forma literei V este o alta piesa care are efectul vizual de inaltare. Atrage privirea asupra fetei si iti face gatul sa para mai suplu.

Rochie midi florala, curea in talie si ghete

Un alt articol vestimentar ce poate fi purtat oricand, indiferent de anotimp, cu conditia sa il accesorizezi corect este rochia cu imprimeuri florale, care se termina la jumatatea tibiei. Aceasta lungime este perfecta pentru femeile mici de statura, dezvaluind gratios portiunea dintre rochie si ghete, truc care ofera senzatia de picioare lungi. Iti poti sublinia talia cu o curea, accesoriu care de altfel are acelasi rol, respectiv crearea efectului vizual de silueta inalta.

Jeansi boyfriend, tricou alb si cardigan

Secretul pentru a obtine un look armonios atunci cand porti jeansi scurtati este cel de a-i indoi la tiv. Este o regula care se aplica si atunci cand porti jeansi ceva mai largi, asa cum sunt cei de tipul boyfriend. In acest fel, picioarele tale vor parea mult mai lungi. Completeaza-ti outfitul cu un tricou alb, pe care sa il introduci in pantaloni in partea din fata pentru a expune zona taliei. In ciuda miturilor, un cardigan lung, care atinge jumatatea gambei, este un articol vestimentar excelent pentru a crea impresia de inaltime.

Fusta scurta din piele, pulover tricotat si ghete/cizme

Un alt truc care te ajuta sa obtii efectul vizual de picioare lungi este purtarea fustei scurte, corect asortate. Astfel, pentru a echilibra situatia, in partea superioara opteaza pentru un pulover tricotat masiv, intr-o culoare care te avantajeaza. Ca si in cazul anterior, nu uita sa introduci partea din fata a puloverului in fusta, pentru a extinde talia si amplifica senzatia de alungire. Cat priveste incaltamintea, opteaza cu incredere pentru o pereche de ghete sau una de cizme.

Nu uita ca dungile groase orizontale nu iti fac niciun serviciu in care esti mica de inaltime, ba dimpotriva. Un outfit alcatuit integral dintr-un astfel de imprimeu te va face sa pari si mai scunda. Daca nu poti renunta totusi la dungile orizontale, alege piese cu dungi subtiri, de preferat pentru zona superioara.

Dupa cum vezi, nu este atat de dificil sa creezi o tinuta corecta, chiar daca inaltimea nu este unul dintre atuurile tale. Pune in aplicare sugestiile de mai sus si siguranta ca vei capata un look de invidiat!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon