5 rochii de purtat la ocazii deosebite pentru a face o impresie bună

Rochiile se află în topul preferințelor pe lista cu piese vestimentare pe care le alegem pentru ocaziile speciale. Indiferent că sunt scurte, lungi, spectaculoase, elegante sau îndrăznețe, acestea pun în evidență atuurile feminine.

Pentru situațiile în care dress code-ul festiv îți dă bătăi de cap ai nevoie de câteva idei de ținute care să taie respirația celor din jur. Iată 5 modele de rochii pe care poți să le alegi pentru a arăta impecabil la ocaziile speciale: 

Rochia sirenă 

Rochia tip sirenă este una dintre acele piese vestimentare pe care trebuie să le porți cel puțin o dată! Acest model de rochie se remarcă prin croiala care urmează corpul. Rochiile sirenă scot în evidență trăsăturile tipic feminine ale siluetei (în special ale celei clepsidră) și poți apela la o serie de trucuri stilistice pentru a arăta senzațional în ele, chiar dacă nu ai măsurile sau înălțimea unui fotomodel.

Poți alege rochia sirenă atunci când participi la un eveniment elegant în calitate de nașă, de domnișoară de onoare sau, de ce nu, de mireasă. De asemenea, ele sunt potrivite pentru baluri sau spectacole cu ștaif, cum sunt cele de operă.

Link produs »

Rochia peplum 

De fiecare dată când vrei să creezi un look inedit pentru un eveniment cu pretenții poți alege cu încredere o rochie peplum. Volanul din zona taliei prin care se distinge un astfel de model accentuează talia și modifică vizual proporțiile corpului, astfel încât punctul focal al ținutei tale să fie exact cea mai subțire parte a corpului.

În plus, unul dintre avantajele rochiilor peplum este că poate masca micile imperfecțiuni ale corpului în cazul siluetelor pline. Acestea ascund colăceii, mai ales dacă optezi pentru o culoare închisă.

Link produs »

Rochia petrecută

Rochia petrecută sau parte peste parte, așa cum mai este cunoscută, este un obiect vestimentar feminin și foarte versatil. Știai că acest model de rochie îi aparține designerului Diane von Fustenberg care a creat-o în urma divorțului, ca semn al celebrării libertății sale. Indiferent care este istoria acestei rochii, modelul petrecut este un must-have pentru garderoba oricărei femei. În funcție de stilul ales, le poți purta la birou (ocazie cu care poți alege rochiile petrecute stil cămașă), la cocktail-uri, evenimente casual și la alte ocazii speciale.

Link produs »

Rochia baby doll 

Inocentă, feminină, stylish - rochia baby doll le are pe toate, de aceea ar trebui să o ai și tu în garderobă pentru evenimentele cu ștaif. Grație croiului cu talia accentuată, acest model de rochie distrage atenția vizuală de la zona șoldurilor și pune în valoare partea superioară a corpului. O rochie baby doll poate fi integrată cu succes într-o ținută de zi, dar de asemenea te poate salva din impas la o nuntă, un botez sau la o petrecere sofisticată. 

Rochia cloș 

Rochia cloș este una dintre vedetele modei anilor 50. O rochie cloș autentică este confecționată astfel încât să îți pună în evidență feminitatea. Mizează pe acele modele de rochii cloș realizate din materiale subțiri, pentru a-ți conferi acel efect fluid atunci când te miști sau când dansezi. 

Atunci când alegi rochii cloș acordă atenție culorilor acestora; dacă vrei să obții un look ultra-elegant alege materiale satinate în nuanțe precum albastrul regal, roșul bordo sau verdele smarald.

Link produs »

Oricare ar fi ocazia pentru care alegi o rochie, pe dyfashion.ro ai la dispoziție o colecție impresionantă de modele de rochii din care poți să îți alegi preferate. Care sunt produsele care ți-au făcut cu ochiul?

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon