5 piese vestimentare recomandate pentru anul acesta

Industria modei ne surprinde de fiecare data. Exista acel element altfel, acel ceva care atrage. Conceptele sunt bine gandite si le fac pe femei, publicul consumator, sa adore shoppingul si sa isi doreasca mereu ceva nou. Partea buna este ca la DyFashion astfel de dorinte se indeplinesc, optiuni sunt mereu, iar preturile sunt la fel de incantatoare.

Pentru un suflu nou, un aer fresh in garderoba ta anul acesta vei avea nevoie de cel putin cateva piese vestimentare. Ne inspiram din ce dicteaza lumea de fashion de peste hotare si iti prezentam cateva idei despre ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Iata si idei stilistice pentru a mixa potrivit ceea ce alegi sa achizitionezi:

© Blazerul

De obicei este asociat cu stilul office. Partea buna este ca poti oricand sa porti ceva simplu, un top uni si tot vei arata bestial cand pui si blazerul deasupra. Se inspira oarecum din stilul masculin, poate avea inchidere in nasturi in rand dublu sau simplu, cu doi sau trei nasturi. Alegi o astfel de piesa pentru tranzitia intre sezoane si vei arata fabulos.

Poti opta in mod special pentru cele cu linia decolteului in V, daca doresti sa adaugi o nota cat mai feminina look-ului tau. Daca mergi pe varianta de negru, poti opta pentru detalii ale nasturilor sa contribuie la un efect de contrast - pentru un stil pur office sau elegant nasturii aurii la un blazer negru sunt senzatie.

© Pantaloni, nu jeansi

Daca intentionezi sa schimbi registrul pantalonilor pe care ii porti vei prefera oricand altceva in afara de jeansi. Acestia sunt deja un etern trend, sunt potriviti in atat de multe combinatii, chiar si cu stiletto. Asadar mergi mai departe de atat si alege pantalonii, pentru un efect elegant.

Din punct de vedere al materialului ai optiuni diverse, dar cu siguranta nu vei dori pielea pentru o tinuta office. Un croi favorit al acestui an se refera fie la pantalonii evazati, fie cei conici, fie cei stramti pe picior si foarte largi de la genunchi in jos. Lungimea potrivita este in continuare cea pana la glezna.

© Tocuri confortabile

Am depasit cu mult acea etapa exagerata a tocurilor cat mai inalte si chiar si subtiri. Se pune mare pret pe stil confortabil, iar anul acesta trendurile dicteaza ca tocurile mai scurte sa fie favorite. Sunt cunoscute drept kitten heels. In materie de incaltaminte, acest stil este deosebit intrucat schimba cu succes tot ceea ce tine de imaginea unei tinute. Pur si simplu este un mic adaos de feminitate.

Poti opta pentru tocuri mici pentru orice tip de incaltaminte, de la botinele de primavara pana la pantofii de vara, decupati la spate de ce nu.

© Genti chic

Ca orice femeie are nevoie de o geanta pentru lucrurile sale esentiale, toata lumea stie. Anul acesta vine cu propuneri chic pentru doritoare. Un accent deosebit pe forme si culori, insa nimic exagerat. In atentia publicului vor fi texturile inedite, culorile pe masura si culmea, genti minimaliste. Chic este cuvantul de ordine aici.

Pentru cele cu un stil mai indraznet si cu preferinte atipice gentile cu animal print vor fi dorite cu siguranta.

© Fustele midi

Fustele midi sunt in general apreciate pentru ca se poarta usor. Le poti combina cu cizme, cu pantofi sau sandale, poat chiar si cu un top simplu. Insa tot vor crea impresia ca te-ai straduit si ca nu ai un look banal. Mizeaza pe astfel de fuste anul acesta si bucura-te de varietatea modelelor - printuri, volane, chiar si denim.

Fie ca esti in cautare de piese vestimentare pentru tinute casual sau office te asteptam la DyFashion cu propuneri stilistice care tin pasul cu trendurile.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon