5 piese vestimentare esentiale in garderoba de vara

Iata un principiu vestimentar universal valabil: nu exista o definitie unica a garderobei perfecte. S-ar putea ca anumite piese care ii plac unei femei si pe care obisnuieste sa le poarte des sa nu incante pe altcineva. Spre exemplu, un dressing plin cu rochii inflorate, care de care mai colorate, ar putea fi o adevarata comoara pentru cineva, iar pentru altcineva - care prefera, in schimb, rochiile monocrome -, o optiune nu tocmai dezirabila.

Cu toate acestea, exista cateva articole vestimentare simple, care isi gasesc usor un loc in garderoba oricarei doamne sau domnisoare - pentru ca sunt foarte versatile si se adapteaza la orice stil.

Pe baza acestui principiu am gandit si noi acest articol, in care te invitam sa descoperi cateva piese vestimentare pentru sezonul cald, toate extrem de practice si versatile. Totodata, propunerile noastre tin cont si de tendintele din acest an, care este posibil sa te inspire si pe tine. Astfel, la finalul acestui articol este posibil sa-ti doresti sa-ti imbogatesti dressingul cu o serie de articole clasice, despre care noi banuim ca vor reusi sa ramana in topul preferintelor reprezentantelor sexului frumos multi ani de acum inainte.

Iata, asadar, 5 piese vestimentare esentiale in garderoba de vara:

Tricourile

Simple sau cu diverse imprimeuri, clasice sau nonconformiste, intr-o explozie de culori sau intr-o paleta cromatica neutra, tricourile ocupa, fara doar si poate, unul dintre locurile esentiale in orice garderoba. Isi si merita, de altfel, locul fruntas, tinand cont ca sunt foarte versatile si, astfel, pot fi incluse in orice tinuta. Gandeste-te, de exemplu, la clasicul tricou alb, pe care il poti purta atat intr-o tinuta sport, perfecta pentru un weekend la munte, cat si impreuna cu un costum de inspiratie masculina. 

Recomandarea noastra este ca, pentru inceput, sa-ti completezi garderoba cu modele clasice (asa cum sunt tricoul alb si tricoul negru), astfel incat sa te asiguri ca le vei integra usor in numeroase outfituri. De asemenea, orienteaza-te catre materiale placute la atingere, asa cum este bumbacul.

Camasile albe simple

Atunci cand vine vorba de piesele vestimentare atemporale, camasa alba simpla este unul dintre primele articole la care ne gandim. Despre combinatiile in care o poti purta am mai vorbit si cu alte ocazii - poate ca ai citit deja articolul 5 moduri in care poti purta camasa alba.

Tinand cont de temperaturile mai ridicate din sezonul estival, iti recomandam sa o porti impreuna cu piese din denim (spre exemplu, impreuna cu un sarafan din denim sau cu o fusta midi din denim), cu fuste plisate sau, de ce nu, impreuna cu un costum de inspiratie masculina, confectionat dintr-un material mai subtire. 

Rochiile 

Se spune ca gusturile nu se discuta. Ne permitem sa reformulam aceasta afirmatie: gusturile legate de rochii nu se discuta. Luand in considerare acest principiu, s-ar putea sa nu te incante prea tare ideea de a purta, de pilda, rochiile cu imprimeuri florale, care sunt la mare cautare in 2020. Pe de alta parte, s-ar putea sa fii foarte entuziasmata sa adaugi in dressing cel putin o rochie din denim - la randul sau, in tendintele acestui an -, mai ales daca esti fana acestui material.

Important este sa-ti alcatuiesti garderoba tinand cont de stilul tau vestimentar, precum si de stilul de viata. Daca lucrezi intr-un mediu cu anumite pretentii vestimentare, cel mai probabil ai o multime de piese office in dressing. In schimb, daca stilul ti-e mai degraba sport-casual, cel mai probabil preferi rochiile confortabile, din bumbac, usor de asortat cu sneakersi, asa cum este modelul din fotografia de mai jos.

In oricare categorie te-ai incadra, fii convinsa ca portofoliul rochiilor de pe site-ul nostru este foarte diversificat - pentru ca noi, cei de la DyFashion, sustinem diversitatea preferintelor vestimentare in randul doamnelor si domnisoarelor.

Fustele 

Printre cele mai indragite modele de fuste de vara aceasta se numara cele din denim, cele plisate, precum si cele cu imprimeuri florale sau cu buline. Intrucat toate sunt foarte versatile, le poti purta atat cu tricouri/topuri, cat si cu camasi, in functie de nota pe care doresti sa o dai outfitului tau - casual sau eleganta -, dar, bineinteles, si in functie de evenimentul unde vei purta tinuta respectiva. 

Jeansii

In ceea ce priveste jeansii, suntem ferm convinsi ca acestia nu se vor demoda niciodata. Practici, versatili si usor de purtat in orice anotimp, in combinatie cu orice piesa vestimentara (de la tricouri si maiouri, in sezonul cald, pana la pulovere si malete, in sezonul rece), blugii ocupa un loc de cinste in garderoba oricarei femei. 

Pentru vara, iti sugeram modelele in culori deschise. In ceea ce priveste croiala - alegerea iti apartine intru totul. Indiferent ca preferi jeansii clasici sau pe cei mom fit, precum cei din fotografia de mai jos, pe site-ul nostru gasesti o multime de modele de blugi din care poti alege. 

In ceea ce priveste tipurile de incaltaminte versatila si perfecta pentru sezonul estival, avem doua propuneri pentru tine: sandalele, fie ele cu toc sau cu talpa plata (in functie de stilul vestimentar, de stilul de viata si, evident, de preferinte), si espadrilele, extrem de confortabile si usor de purtat cu fuste, rochii, dar si cu jeansi. 

In final, iti reamintim ca stocul nostru se actualizeaza in fiecare zi de vineri cu cele mai indragite piese vestimentare ale verii acesteia... si nu numai! 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon