5 moduri in care poti purta un sacou office

Moda este intr-o continua schimbare de la sezon la sezon, ceea ce pune in dificultate marea majoritate a femeilor. Nu oricine isi permite sa isi cumpere in fiecare sezon noi piese vestimentare astfel incat sa fie in trendurile actuale.

Totusi, exista mici secrete de stil la care pot apela reprezentantele sexului frumos (si nu numai) astfel incat sa obtina mereu tinute demne de admiratie. Prin urmare, un mic truc la care pot apela fashionistele pentru a fi la moda este pastrarea in garderoba in permanenta a unor piese vestimentare atemporale, care nu se vor demoda niciodata mai precis.

Un bun exemplu este sacoul office de culoare neagra, despre care stim deja ca se potriveste la orice. Dar cum poate fi acesta asortat la marea majoritate a tinutelor, nu neaparat toate elegante? Va oferim in randurile urmatoare 5 moduri in care sacoul office negru poate sa fie combinat perfect. Haideti sa vedem despre ce e vorba.

1. Sacoul office negru alaturi de o camasa alba si pantaloni office in aceeasi nuanta

Intr-adevar, aceasta maniera de asortare respecta stilul office intru-totul si este o tinuta perfecta pentru a fi purtata la locul de munca. Marea majoritate a femeilor prefera sa adopte un astfel de stil clasic la birou, desi nu li se impune un anumit cod vestimentar, insa este un mod de a-si dovedi profesionalismul si respectul.

Totusi, tinuta dumneavoastra nu trebuie sa fie anosta. Puteti combina la aceasta tinuta o pereche de pantofi cu toc intr-o nuanta puternica si, de asemenea, puteti improviza in partea de accesorii.

2. Sacoul office negru alaturi de o rochie maxi eleganta

Daca nu ati vizualizat in ultima perioada evenimentele de decernare a premiilor Oscar, atunci nu trebuie sa va ingrijorati, va spunem noi ce stiluri vestimentare mai adopta vedetele.

Sacourile office negre vin perfect alaturi de o rochie lunga eleganta, mulata pe corpul dumneavoastra. Este alegerea ideala pe care o puteti face pentru a straluci in cadrul oricarui eveniment special la care trebuie sa participati. Cu siguranta, cu aceasta tinuta nu veti trece neobservata de privirile admirative din jur.

Daca totusi doriti sa aveti un succes deplin cu aceasta combinatie, va recomandam sa optati pentru un sacou office cu un croi masculin si pentru o rochie eleganta in culori puternice (visiniu, albastru inchis, verde kaki etc).

3. Sacoul office negru alaturi de un top casual si o pereche de jeansi rupti

Poate la prima vedere ar suna ciudat, insa daca incercati sa probati o astfel de tinuta veti vedea cat de bine arata. In ultimii ani, regulile vestimentare nu mai tin cont de faptul ca piesele de imbracaminte dintr-un anumit stil nu mai pot fi combinate cu cele din alt stil vestimentar.

O astfel de tinuta este perfecta pentru diminetile de vara, in care o piesa de imbracaminte deasupra topului cu maneca scurta ne protejeaza de racoare. Faptul ca celelalte articole din tinuta sunt casual si lejere va ajuta considerabil sa va simtiti bine imbracata astfel si sa radiati oriunde ati merge.

4. Sacoul office negru alaturi de un tricou cu dungi si blugi simpli, in tonuri inchise

Cu siguranta o astfel de tinuta poate fi purtata si la locul de munca. Acest stil este perfect atunci cand doriti sa obtineti un look office, insa nu prea formal.

Secretul de baza al acestei tinute este ca tricoul sa aiba dungi rosii cu albe care sa contrasteze cu celelalte piese vestimentare in tonuri simple. In ceea ce priveste pantofii potriviti, puteti opta pentru ce stil vi se potriveste mai bine, fie ca sunt cu talpa joasa sau cu toc.

5. Sacoul office negru combinat cu o rochie scurta nude

Nude-ul este una dintre culorile de baza in acest sezon, fie ca este vorba despre pantofii nude, genti sau imbracaminte. Totusi, pentru a iesi din comun, sacoul negru office este piesa care nu trebuie sa lipseasca din aceasta combinatie.

Important este sa alegeti o rochie nude in functie de culoarea pielii dumneavoastra si in linii cat mai elegante pentru a se potrivi cu sacoul. Bineinteles, alaturi de o pereche de stilleto nude, tinuta este completa.

 

Asadar, daca aveti acasa un astfel de sacou office negru, cu siguranta v-am pus pe ganduri cu privire la modalitatile perfecte de a-l purta in orice tinuta. Daca doriti sa va achizitionati o astfel de piesa vestimentara care nu se va demoda niciodata, va asteptam in cadrul magazinului nostru online dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon