5 moduri in care poti purta tricoul in sezonul cald

sursa foto »

Momentul in care vara isi va intra in drepturi pe deplin este tot mai aproape, ceea ce inseamna, printre altele, si o reorganizare a garderobei. Reorganizare care presupune, fireste, si readucerea tricourilor in prim-plan si, de ce nu, o imbogatire a sifonierului cu noi modele care iti plac si care se potrivesc stilului tau de acum - pentru ca e perfect in regula ca stilul vestimentar sa treaca, de-a lungul timpului, prin diverse schimbari.

Important este sa adaugi in dressing piese confectionate din materiale de buna calitate, piese versatile, astfel incat sa-ti fie usor sa le asortezi cu celelalte articole din garderoba.

Si, acum ca am ajuns la capitolul combinatii vestimentare, in articolul de astazi dorim sa-ti prezentam 5 moduri in care poti purta tricoul in sezonul cald.

Tricou negru si jeansi albi

Probabil ca unul dintre cel mai des intalnite mixuri vestimentare din timpul verii este alcatuit din tricou, fie el monocrom sau cu diverse imprimeuri, si jeansi de orice fel: skinny, boyfriend, mom fit, straight - o tinuta casual, simpla, cu care nu ai cum sa dai gres. 

Totusi, daca simti nevoia de o schimbare sau pur si simplu ti-ar placea sa incerci noi moduri de a purta tricoul, recomandarea noastra este sa inlocuiesti clasicii blugi cu unii albi, dintr-un material subtire, perfect pentru sezonul estival. Asorteaza-i cu un tricou negru, eventual cu un model diferit, modern, asa cum este cel din fotografia de prezentare. Completeaza-ti outfitul cu o pereche de sandale cu toc gros si, astfel, vei obtine o tinuta potrivita pentru o iesire la restaurant cu prietenele. In schimb, daca iti doresti un outfit mai degraba casual, poti purta incaltaminte cu talpa joasa, confortabila, precum sneakersi, tenisi sau espadrile.

Tricou si fusta eleganta 

Exista unele modele de tricouri pe care le poti integra foarte usor inclusiv in tinute elegante. Spre exemplu, poti purta la birou un tricou alb, simplu, impreuna cu un costum, din in, de inspiratie masculina, si cu tocuri.

Mai mult decat atat, modelele de tricouri cu o nota de eleganta, precum sunt cele cu volanase, se integreaza usor in outfiturile de petrecere. Un astfel de exemplu este si tricoul LaDonna, din fotografia de mai sus: un model negru, simplu, dar care se face imediat remarcat prin volanase - detaliu ce-i confera un aspect sic. Indrazneste sa-l porti cu o fusta din tull, cu o culoare vibranta, si cu pantofi cu toc la party-ul la care tocmai ai fost invitata. Acest outfit reprezinta o alegere excelenta pentru evenimentele unde sunt recomandate tinutele nici prea-prea, nici foarte-foarte - adica acelea unde este binevenita eleganta… relaxata!

Tricou si sarafan de blugi

Atemporale si, la randul lor, foarte versatile, piesele din denim fac echipa grozava cu tricourile. Tinand cont ca hainele din blugi pot fi asortate cu orice, ai libertate totala de alegere a croiului tricoului.

Spre exemplu, poti purta fie un tricou slim fit, precum cel din fotografia de prezentare, fie unul oversized impreuna cu un sarafan lejer de blugi. In functie de nota pe care doresti sa o dai tinutei, usor eleganta sau relaxata, si, bineinteles, in functie de stilul tau, completeaza-ti outfitul cu incaltaminte cu toc sau cu incaltaminte cu talpa joasa: sandale, espadrile sau mult indragitii sneakersi.

Tricou si fusta de blugi

Continuam seria ideilor, care speram ca te vor inspira, cu o alta combinatie vestimentara alcatuita dintr-o piesa din denim, respectiv fusta, si tricou. Fireste ca fotografia de prezentare este doar o sugestie. Daca doresti, alcatuieste-ti o tinuta identica sau, daca preferi sa combini tricoul LaDonna cu un alt model de fusta din denim, poarta-l, de exemplu, cu una midi sau cu una intr-o nuanta de albastru. 

Indiferent de varianta pentru care optezi, fii convinsa ca, purtand acest tricou, este imposibil sa treci neobservata. Jucaus si indraznet, atat datorita culorii, cat si imprimeului, tricoul LaDonna va fi acea pata esentiala de culoare a outfitului tau. De aceea, sfatul nostru este sa mizezi, in rest, pe articole simple, altfel risti sa creezi o imagine tipatoare.

Tricou cu imprimeu Disney si pantaloni scurti din denim

Jucause si vesele, imprimeurile cu personaje Disney se afla in topul celor mai indragite modele, indiferent de varsta. Daca si tu te numeri printre fanii acestora, s-ar putea sa iti surada ideea de a avea tricoul alb cu Mickey Mouse in garderoba ta. 

Dincolo de modelul haios si de materialul placut la atingere (100% bumbac), acesta este, la fel majoritatea pieselor din categorie, si versatil. Astfel, il poti purta si cu pantaloni scurti din denim, atunci cand tot ce iti doresti este un outfit cat mai comod si lejer, dar si cu o fusta simpla clos si cu tenisi, spre exemplu, cand vrei o tinuta feminina - si totusi relaxata.

Daca simti ca ti se potrivesc intru totul propunerile de mai sus, te incurajam sa le incerci.

Iar daca iti imaginezi si alte tinute care includ modelele de tricouri prezentate, nu ezita sa le pui in practica. Toate cele cinci tricouri de mai sus sunt atat de versatile, incat poti crea si tu noi combinatii vestimentare sic, completand, astfel, lista modurilor in care poti purta tricoul in sezonul cald. 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon