5 moduri in care poti purta camasa alba

Unul dintre cele mai importante secrete ale unei garderobe de succes este versatilitatea. Daca ai cateva piese esentiale, simple, care te avantajeaza si pe care le porti cu drag, poti crea o multime de combinatii surprinzatoare. 

In categoria pieselor practice si usor de asortat intra si camasa clasica alba, care se integreaza usor in tot felul de outfituri - fie ele chiar si casual. Da, ai citit bine: nu ai nevoie decat de putina inspiratie pentru a purta un astfel de item cu aproape orice articol vestimentar! Regulile de stil din zilele noastre nu mai sunt atat de stricte ca altadata. Astfel, desi, in trecut, camasa alba era asociata mai degraba stilului business, astazi ea poate fi purtata chiar si cu adidasi sau sneakersi.

Acestea fiind spuse, descopera, in randurile urmatoare, 5 moduri inspirate in care poti purta camasa alba!

Camasa alba cu piese din denim

Camasa alba, jeansi, jacheta din piele si sneakersi - iata una dintre cele mai sic tinute casual prin care poti pune in valoare o camasa simpla. In ceea ce priveste stilul blugilor, avem o veste buna: ai libertate totala, astfel ca, in functie de preferinte, de silueta si de dispozitia de moment, poti opta fie pentru jeansi skinny, fie pentru jeansi boyfriend.

De asemenea, si alegerea culorii jachetei de piele iti apartine, intrucat albul se asorteaza extrem de usor. Prin urmare, daca iti doresti un look indraznet, orienteaza-te catre o culoare puternica, precum albastru electric, rosu sau verde. 

In cazul in care vrei sa creezi un outfit feminin si, totodata, usor relaxat, inlocuieste jeansii cu o fusta midi din blugi. Iti sugeram sa porti camasa in interiorul fustei, pe care sa o accesorizezi cu o curea. Pentru un plus de eleganta, poarta pantofi sau sandale cu toc in locul sneakersilor.

Camasa alba cu fusta plisata 

Obisnuiesti sa porti tinute elegante la birou? Te-ai plictisit de combinatia clasica alcatuita din camasa, fusta creion si sacou? Ei bine, poate ca a venit momentul sa indraznesti sa faci o schimbare - nu-ti face griji: combinatia pe care ti-o sugeram este cuminte, astfel ca o poti purta si in timpul unei sedinte importante. 

Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti fusta creion cu o fusta midi plisata. Daca dress code-ul de la locul de munca este cel office, iti sugeram sa te orientezi catre un model cu o culoare inchisa. Completeaza-ti tinuta cu pantofi cu toc - cei stiletto sunt aproape de fiecare data o optiune sigura. 

In cazul in care mediul profesional iti permite sa faci alegeri vestimentare mai relaxate, poti opta si pentru alte culori sau chiar imprimeuri (cum ar fi o fusta cu buline), dar si pentru incaltaminte casual sau chiar sport-casual, precum sneakersii.

Camasa alba, alaturi de costum

Si nu, nu ne referim strict la clasicul costum office, purtat, de regula, la birou. Acum, ca vremea devine si mai prietenoasa, iar zilele de vara sunt tot mai aproape, alege cu incredere un costum din in - un material natural care, in plus, trece cu brio proba timpului. 

Pentru a adauga o nota casual tinutei tale, inlocuieste pantofii cu toc cu balerini sau sneakersi. Astfel, vei crea un outfit inspirat nu doar pentru zilele in care mergi la job, ci si pentru acele weekenduri in care iesi la plimbare sau la terasa cu prietenele.

Camasa alba si pantaloni scurti 

Daca pana acum aveai o retinere legata de usurinta cu se asorteaza o camasa alba, afla ca aceasta este atat de versatila, incat poate fi purtata inclusiv impreuna cu… pantaloni scurti - fie ca ne referim la pantalonii scurti din denim, fie ca ne referim la cei din in sau din bumbac, perfecti pentru plimbarile din vacante. 

Indiferent de varianta pe care o alegi, completeaza-ti outfitul cu sandale, espadrile sau tenisi din panza. In plus, nu uita de accesoriul esential: ochelarii de soare!

Camasa alba intr-un outfit de petrecere 

Dupa cum ai descoperit deja, camasa alba este un item perfect pentru o multime de situatii din viata de zi cu zi: pentru sedintele importante de la birou, pentru iesirile in oras, pentru plimbarile lungi din vacante. 

Mai mult decat atat, aceasta este o alegere excelenta si cand vine vorba de tinutele de petrecere. Fiind un articol vestimentar simplu, o poti combina cu piese mai indraznete, care vor atrage doar priviri admirative asupra ta. Alege, spre exemplu, o fusta midi cu paiete si o pereche de pantofi stiletto cu tocuri ametitoare. 

Bluza Roxxane alba cu maneci lungi si aplicatii 3D

Speram ca ideile prezentate in acest articol sa te inspire in urmatoarele tale combinatii vestimentare. Pana la urma, uneori nu avem nevoie decat de putina inspiratie pentru a alcatui outfituri surprinzatoare, care au la baza articole extrem de simple, precum camasile albe.

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon