5 modele de rochii perfecte pentru 8 Martie

 

Sosirea primaverii trezeste, in sufletul celor mai multi dintre noi, o bucurie pe care niciun alt anotimp nu pare sa reuseasca sa o egaleze.

Intampinam diminetile cu si mai multa pofta de viata, zambim cu toata fiinta cand ne privim in oglinda si, chiar si dupa zilele incarcate de la job, ne intoarcem acasa cu bratele pline de flori: lalele, zambile, ghiocei, frezii - pentru fiecare dintre ele exista un loc special. Casa incepe sa fie imbracata, si ea, in primavara…

Spunem „si ea”, pentru ca suntem convinsi ca ai inceput sa-ti reorganizezi dressingul: ai mutat pe rafturile de sus puloverele groase si pufoase de iarna, facand astfel mai mult loc pentru rochiile vesele si feminine de primavara, pentru camasile si sacourile in culori pastelate si pentru trench-urile tale preferate.

Tot acest proces de reorganizare ti-a prins bine, mai ales acum, in pragul zilei de 8 Martie, cand planuiesti sa iesi in oras cu prietenele sau cu partenerul de viata.

Daca simti nevoia sa-ti completezi garderoba cu o noua piesa, te invitam sa descoperi in articolul de astazi 5 modele de rochii elegante, perfecte pentru a crea aparitia mult dorita de Ziua Femeii… si nu doar!

Rochia verde, cu imprimeu floral

 

Rochie Moze clos verde cu imprimeu floral

 

Imprimeurile florale trec cu brio proba timpului, astfel ca par sa nu se demodeze niciodata. Si ce piesa vestimentara poate exprima mai bine bucuria primaverii decat o rochie clasica, de un verde intens, cu un imprimeu in ton cu anotimpul?

Pe langa croiala feminina, decolteul discret in V si culoarea care atrage doar priviri admirative, rochia Moze mai are si un alt avantaj: versatilitatea - este suficient de eleganta pentru un pranz la un restaurant in compania prietenelor tale, dar si suficient de confortabila si pentru alte zile de primavara, in care mergi la job.

Rochia rosie, cu cordon in talie si broderie

 

Rochie Anca rosie cu cordon fals in talie si broderie

 

Daca iti doresti sa te faci usor remarcata, o rochie de un rosu intens, spectaculos nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba.

Ba mai mult, rochia Anca nu impresioneaza doar prin cromatica eleganta, ci si prin accesorizare - prin cordonul fals din zona taliei, cu o broderie care ne duce cu gandul la mult iubitele motive traditionale romanesti. In plus, la fel ca rochia anterioara, si aceasta este perfecta pentru diverse momente speciale din viata ta.

Astfel, o poti purta atat la petrecerea de 8 Martie, cat si intr-o zi in care ai o intalnire importanta la birou. Indiferent de context, iti recomandam sa optezi pentru o accesorizare cat mai simpla: o pereche de cercei fini si o bratara delicata sunt suficiente, tinand cont de cromatica puternica a rochiei, precum si de detaliul din zona taliei.

Rochia petrecuta roz prafuit, cu buline albe

 

Rochie Patrice roz prafuit cu buline albe si aspect petrecut

 

Asemenea rochiilor cu imprimeu floral, si cele cu buline se numara printre modelele indragite, sezoane la rand, de doamne si domnisoare.

Fie ca iti doresti sa marchezi ziua de 8 Martie printr-o iesire la o cafenea sau cofetarie cu prietenele, fie ca partenerul te invita la un brunch delicios intr-un loc cu o atmosfera prietenoasa, rochia Patrice este o alegere excelenta pentru evenimentele de zi.

Rozul delicat, bulinele jucause si catarama care evidentiaza zona taliei transforma rochia Patrice intr-un model, la randul sau, foarte versatil, usor de integrat in multe tinute.

Rochia verde, cu broderie traditionala pe maneci si decolteu

 

Rochie Adda verde cu broderie traditionala pe maneci si decolteu

 

Daca anul acesta sarbatoresti 8 Martie printr-o petrecere care are loc seara, atunci ai nevoie de o rochie la inaltimea asteptarilor - nu uita ca intotdeauna este esential sa-ti alcatuiesti outfiturile in functie de ocazie si de locul in care se desfasoara evenimentul.

Prin urmare, daca party-ul se organizeaza intr-un restaurant elegant, o rochie cu o croiala clasica, evidentiata de cateva detalii rafinate, reprezinta o piesa binevenita in garderoba ta.

Rochia Adda imbina perfect rafinamentul si feminitatea usor sexy, data de tulul transparent din zona decolteului si a manecilor - zone accesorizate cu broderia inspirata din motivele traditionale.

Tinand cont de aceste detalii, iti recomandam sa optezi pentru accesorii simple, precum o pereche de cercei lungi, asa cum sunt cei din fotografia de prezentare de mai sus.

Rochia alba maxi, cu imprimeu floral

 

Rochie Ariana alba lunga cu imprimeu floral

 

In cazul in care evenimentul organizat cu ocazia zilei de 8 Martie se desfasoara intr-un loc sofisticat, care impune purtarea unei rochii lungi, iti sugeram sa-ti indrepti atentia spre acest model.

In plus, optand pentru o rochie al carei imprimeu este in ton cu anotimpul si care face trimitere la ideea de feminitate si delicatete, vei da dovada de atentie la detalii.

Rochia Ariana reflecta, de altfel, imbinarea reusita a detaliilor: decolteul discret in forma de inima, crepeul cu o nota sexy, dar discreta, zona evidentiata a taliei.

Indiferent de rochia pe care o alegi, fii convinsa ca vei avea o aparitie feminina si rafinata, in armonie cu semnificatia zilei de 8 Martie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon