5 modele de rochii de nuntă pentru femei plinuțe. Recomandări pentru orice tip de siluetă

rochii de nuntă pentru femei plinuțe

Sezonul nunților și al altor ocazii speciale este oficial deschis, deci probabil abia aștepți să îmbraci o ținută elegantă și să te bucuri de o distracție pe cinste. 

Pentru a arăta în cea mai bună formă atunci când porți o rochie de seară, trebuie să ai în vedere forma corpului tău, astfel încât îmbrăcămintea să-ți complimenteze frumos formele, dar și să-ți permită să te simți confortabil și să te miști în voie. În plus, dacă ești mai plinuță este nevoie ca prin croiul hainei sau cu ajutorul anumitor detalii să-ți evidențiezi atuurile și să ascunzi anumite defecte. 

Iată deci câteva recomandări de modele de rochii de nuntă, potrivite pentru orice tip de siluetă cu forme mai proeminente.

Rochia roșie MBG din voal

Rochia roșie MBG din voal, cu fulgi la mâneci, este o ținută elegantă ce se aranjează bine pe orice tip de siluetă, chiar și una mai plinuță, datorită croiului cloș și a decolteului în V, care au rolul de a alungi vizual forma corpului.

Poți purta o astfel de rochiță din voal și vâscoză fină în special dacă ai o siluetă de tip clepsidră (în X), cu linia umerilor și a șoldurilor aproximativ egale, deoarece cordonul lat, realizat din material similar, va sublinia frumos zona mijlocului. 

Această propunere interesantă este potrivită însă și în cazul în care ai un bust mai proeminent, pentru că va fi bine bine marcat datorită croielii suprapuse, petrecute, din această zonă iar astfel îți vei putea sublinia acest punct forte al corpului. Mânecile scurte, accesorizate cu fulgi, conferă la rândul lor o notă aparte acestei ținute speciale de ocazie.

Rochia MBG neagră cu franjuri și cu baza asimetrică

Rochia MBG neagră cu franjuri și cu baza asimetrică este potrivită în special dacă ai o siluetă de tip pară, sau formă  de triunghi, caracterizată de șolduri mai late comparativ cu umerii. Vei obține echilibru în ținută dacă folosești astfel de haine care dau un pic de volum în partea superioară a corpului, adică dacă accentuezi bustul și umerii.

Materialul este din lurex și se drapează ușor, astfel încât poți purta această ținută și dacă ai șoldurile ceva mai proeminente. Este important însă ca forma piciorului să fie una frumoasă și să accesorizezi neapărat cu o pantofi negri stiletto, închiși în față și spate, astfel încât accentul să rămână pe această frumoasă creație, realizată special pentru ocazii deosebite.

Rochia Moze verde

Rochia Moze verde cu volănaș maxi la umăr are, in plus, decolteul rotund și talia marcată printr-un cordon de aceeași culoare. Un alt detaliu interesant al ținutei este aplicația bogată de dantelă din zona bustului, care o evidențiază în mod special.

Poți opta pentru un astfel de model de rochie de nuntă dacă ai o conformație a corpului de tip dreptunghi, adică dreaptă, androgină, cu proporții echilibrate, pentru că în acest caz vei putea marca foarte bine talia.

rochiei MBG albă

Un alt model de ținută potrivită unei configurații drepte și echilibrate a corpului este cea a rochiei MBG albă, cu bandă din fulgi. Această rochiță elegantă, scurtă are croiul ușor cambrat, iar mânecile scurte și înfoiate sunt un alt detaliu interesant care subliniază unicitatea unei astfel de ținute.

Poți purta o astfel de rochiță special creată pentru evenimente și în cazul în care ești mai scurtă de înălțime, deoarece accentul principal dat de volanul cu cădere verticală are și rolul de a alungi silueta. În plus, ți se va potrivi și dacă ești mai plinuță deoarece conferă echilibru și va masca bine imperfecțiunile corpului.

Asortează acest outfit chic și elegant tot cu o pereche de stiletto simpli, cu toc mediu sau înalt.

Rochia MBG roșie din dantelă

Rochia MBG roșie din dantelă, cu fulgi la bust, este potrivită dacă ai umerii mai lați și bustul generos. Croiul conic te va ajuta să conferi alungire siluetei, imaginea de ansamblu fiind una foarte echilibrată. 

Aplicațiile interesante din pene și materialul integral din dantelă face ca o astfel de ținută de ocazie să fie perfect potrivită pentru o nuntă din sezonul estival la care vei participa. O poți purta cu sandale înalte, decupate în față, dintr-o culoare mai puternică precum negru sau bordeaux. 

Suntem siguri că ai optat pentru cel puțin una sau două rochițe elegante, de ocazie, potrivite pentru toate evenimentele la care te pregătești să iei parte în acest sezon estival! Nu uita nici de accesoriile potrivite, și desigur, de buna dispoziție la cote maxime!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon