5 modele de rochii de nasa pe care nu vrei sa le ratezi

Propunerea prietenei tale de a-i fi nașă te-a bucurat nespus. Nici nu aistat pe gânduriși i-ai răspuns un „da” din toată inima, maiales că îți doreai cu adevărat catușisoțultău devenițipărinții spirituali ai unor oameni atât de dragi.

Probabil știideja a fi nașă nu înseamnă doar fii prezentă fizic șisufleteșteîn una dintre cele maiimportante zile din viață mirilor. O nuntăînseamnă, de cele mai multe ori, și o mulțime de lucruri organizatorice de care și voi, viitorii nași, trebuie ținețicont. Din moment ce mireasa a simțittueștipersoana cea mai potrivită -i devii nașă, înseamnă are foarte mareîncredereîntineși, totodată, se bazează pe sprijinul tău.

Odată cu apropierea evenimentului, se vor aduna din ce în ce mai multe sarcini în care, bineînțeles, vei fi șituimplicată. Printre altele, vei merge cu mireasala ultimele probe ale rochiei, o vei ajuta-șialeagă buchetul mult visat șiveți pune la punct împreună ultimele detalii legate de locul în care se vadesfășură, seara, petrecerea. Cum toate acestea înseamnășitimp, exista riscul constați, aproape pe ultimasută de metri, tuîncă nu ți-aiales rochia pentru ziua cea mare.

Nu uita, după miri, nașiisuntîn centrul atenției, ceea ce poate transforma alegerea unei rochii de seară într-o misiune ceva maidificilă. Cu siguranță nu ițidorești ajungi însituațiaîn care maisunt doar câteva zile șiîncă nu ai o rochie pentru eveniment. De aceea, venim în sprijinul tău cu 5 modele de rochii potrivite pentru o ocazie cu totul și cu totul specială - ziuaîn care tușisoțultăudevenițipărinți spirituali. 

Rochie de ocazie cu volane la umăr

Dacă ești adepta simplității și preferi, în general, modele de rochii clasice și cuminți, cu siguranță o variantă de lungime medie este potrivită mai ales pentru evenimentele care au loc în timpul zilei, așa cum sunt cununia civila și cea religioasă. 

Rochia Moze magenta este o piesă vestimentara plină de feminitate și eleganță, care va răspunde așteptărilor tale pentru astfel de ocazii. Culoarea vibrantă, în combinație cu crepe-ul discret al fustei te vor transforma într-o apariție modernă și extrem de feminină. 

Acestor detalii fine li se alătură, bineînțeles, și volanele de la nivelul umărului, acestea fiind detaliul care va atrage în mod special privirile asupra ta.

Rochie din mătase naturală, până la genunchi 

Tot în categoria rochiilor potrivite pentru evenimentele ce au loc în timpul zilei dar și seara intră și rochia Ginette maro. Această apariție spectaculoasă, din mătase naturală, se remarcă prin croiala feminină care subliniază talia datorită cordonului lat, dar și a detaliilor elegante de la baza gâtului și de pe umeri. 

Decupajul decolteului rotund este accentuat de câteva aplicații discrete, de tip colier, la gât, iar feminitatea este subliniată și de mânecile asimetrice. Împreună cu nuanța dulce-rafinată și materialul vaporos, toate aceste elemente transformă rochia într-o piesă ideală pentru femeile care iubesc finețea și rafinamentul.

În cazul in care simți că această rochie de ocazie este făcută special pentru trupul și sufletul tău și prin urmare, decizi să o porți într-o zi atât de importantă, acordă atenție accesoriii: detaliile aparte se vor potrivi de minune doar cu bijuterii simple - de pildă, cercei discreți.

Rochie verde din satin, de lungime medie

Dacă dorești să te simți feminină și elegantă la petrecerea de nuntă, optează pentru o rochie de ocazie de lungime medie, din saten. Acest material este ideal pentru evenimente formale, fiind o alegere inspirată atât pentru zi, cât și pentru seară. 

Pe lângă textura materialului, detaliile care îți evidențiază feminitatea sunt croiul amplu, în stil cloș, dar și decolteul feminin și mânecile moderne, scurte și bufante. Crepe-ul lateral îți permite să te simți cât mai mult în largul tău în timpul petrecerii la care participi, în calitate de nașă, alături de finii tăi dragi. 

Rochie maxi roz perlat 

Rochiile de nuntă midi sunt o alegere inspirată atunci când vine vorba de evenimentele care au loc în timpul zilei. Fireștepoțiopta tot pentru o rochie de lungime medie și pentru marea petrecere care va avea loc seara.

Totuși, nu uita rolul tău, acela de nașă, este mai important decâtal unui simple invitate și, prin urmare, toate privirile vor fi ațintiteasuprata. Așadar, cel mai indicat ar fi te orientezi către o rochie maxi elegantă, așa cum este rochia lungăSabrina

Acest model se remarcă prin feminitate și rafinament, toate puseîn valoare de detaliile atent concepute. În primul rând, talia este bine evidențiată datorită croiului cambrat subliniat de cordonul din talie. În plus, această piesă vestimentară este feminin accesorizată cu fronseuri și pene la bust, care evidențiazăatâtfrumusețea rochiei, câtși eleganța ei.

Indiferent de forma corpului tău, poți fi convinsă o astfel de rochie se vaașeza minunat pe trupul tău! Înplus, decolteul rotund adaugă rochiei o notă sexy, dar discretă - un detaliu potrivit pentru evenimentele formale de seară

Rochie albastru regal din tafta, cu broderie 

Alături de verde smarald sau mov, un tip de albastru închis, regal, intră în categoria culorilor spectaculoase, sinonime cu eleganța. 

În partea superioară, această piesă spectaculoasă surprinde prin broderia atent realizată, relativ simplă însă, tocmai din acest motiv, deosebit de rafinată. Un alt element care atrage atenția este decolteul tip bărcuță, iar partea inferioară vine să completeze în mod desăvârșit această rochie MBG lungă, cu dantelă la bust. 

Taftaua amplă amintește de rafinamentul rochiilor de altădată, purtate și iubite de către femeile din înalta clasă a societății. Cu toate acestea, croiul asimetric este cel care te aduce în modernitate, dacă vei purta această creație elegantă la acea ocazie specială la care participi în calitate de nașă. 

Cu siguranță că în gama noastră de noutăți vei găsi acea rochie perfectă pentru o zi atât de importantă din viață: ziua în care tu și soțul tău deveniți părinții spirituali ai unor oameni care ocupă un loc special în sufletul vostru! 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon