5 greseli in fashion care iti golesc rapid cardul

 

In lumea modei e destul de usor sa faci greseli in vestimentatie, mai ales atunci cand nu te documentezi de unde trebuie. E destul de usor sa distrugi o tinuta impecabila atunci cand alegi accesoriul nepotrivit sau o piesa vestimentara care nu e intocmai cea mai inspirata. Asadar, atunci cand mergi la cumparaturi trebuie sa fii cat se poate de echilibrata si sa nu te lasi influentata de marile reduceri ce te vor convinge usor sa cumperi un anumit articol vestimentar. Fii cat se poate de rationala, realizeaza combinatiile potrivite in materie de culoare si material, iar tinutele tale vor fi intotdeauna corect alese si demne de apreciat.

Iata care sunt cele 5 greseli in fashion care iti golesc rapid cardul:

1. Te lasi influentata prea mult de trenduri

Cele mai multe femei fac aceasta greseala, crezand ca reusesc de fapt sa fie in pas cu moda. A fi in pas cu moda nu presupune sa te lasi influentata la extrem de trenduri, ci sa stii sa le adaptezi in functie de silueta pe care o ai, dar si de stilul care ti se potriveste si te defineste cel mai bine. Nu intotdeauna ce e in trend trebuie sa porti si tu.

Nu e absolut nimic gresit in a astepta celebrele Saptamani ale Modei pentru a afla ce noi modele de piese vestimentare vor face furori in acel an. De altfel, e chiar recomandat sa urmaresti cele mai cunoscute si celebre gale si prezentari de moda, care sa iti prezinte look-urile ce vor castiga popularitatea design-erilor in acel sezon. Totusi, multe femei se pare ca nu indeplinesc o mica conditie: cea de a opta doar pentru piesele vestimentare care sa le avantajeze.

De altfel, nu trebuie sa te lasi influentata de faptul ca Gigi Hadid arata bestial in coloratii colanti pe care ii poarta frecvent sau de hanoracele lejere pe care Chiara Ferragni le creeaza. Inainte sa iei decizia de a le purta, asigura-te ca ti se vor potrivi - nu e de ajuns sa iti placa modelul sau cum arata pe trupul unei celebritati anume.

2. Te lasi captivata de reduceri

Reducerile foarte mari de preturi din magazine au un singur scop: acela de a scapa cat mai repede de respectivele piese vestimentare, tocmai pentru ca nu mai sunt neaparat in trend sau pentru ca nu au fost cumparate de nimeni. Asadar, multe femei pica in aceasta plasa si achizitioneaza o anumita piesa vestimentara doar pentru ca sunt influentata inconstient de acea reducere imensa de pret.  Te asigur ca daca ar fi fost intr-adevar o piesa de colectie care e la mare cautare in lumea modei, nu ar fi putut fi achizitonata pentru o suma mica de bani.

De multe ori esti atat de entuziasmata de reduceri, incat fie ca ai nevoie de acea haina sau nu, o cumperi, tocmai pentru ca are un pret extraordinar de mic. Totusi, in majoritatea cazurilor, nu faci decat sa platesti pentru ceva care nu e tocmai potrivit pentru tine, ori materialul din care e confectionat, lasa mult de dorit.

3. Nu tii deloc cont de propriul tau stil

Fiecare femeie are un stil propriu in vestimentatie pe care il adopta. Chiar daca in functie de ocazie, acesta se lasa influentat de anumite tente, mai mult sau mai putin elegante, esenta e intotdeauna acceasi.

Preferi stilul elegant, insa celebritatea ta preferata arata extraordinar de bine in acel trening si acea pereche de adidasi? Mai mult decat atat, silueta ta subtire te ajuta sa porti astfel de piese vestimentare? Ei bine, ce poate fi gresit in asta? Sa investesti in tinute care nu te caracterizeaza nici macar pe jumatate, reprezinta o mare greseala pe care o poti face - nu doar stilul tau va avea de suferit, ci si cardul tau care se va goli complet incetul cu incetul, facand frecvent alegerile nepotrivite.

Facand alegerile nepotrivite nu doar ca vei cheltui inutil, insa in acelasi timp nu te vor reprezenta, ceea ce inseamna un urias dezastru in lumea modei. La urma urmei, unde-ti este indentitatea?

4. Nu tii cont de stilul tau de viata

Stilul vestimentar pe care il adopti trebuie sa se afle si in concordanta cu locul tau de munca, dar si cu pasiunile pe care le ai. De cele mai multe ori iti place sa iti petreci timpul plimbandu-te, mergand la concerte sau sa stai in casa si sa te uiti la seriale alaturi de partenerul tau? Iti place sa realizezi tot felul de activitati sportive si solicitante, insa iti achizitionezi frecvent diverse perechi de pantofi? Astfel de investitii sunt total nepotrivite, mai ales ca in mod cert nici macar nu apuci sa le porti pe toate, avand in vedere ca iti place sa desfasori altfel de activitati.

Uite unde se duc banii tai! Obisnuiesti sa ii cheltuiesti pe tot felul de articole vestimentare si accesorii de care nu ai neaparata nevoie si pe care nici nu prea ai ocazia sa le porti frecvent. Asta da risipa de bani! Nu mai bine investesti in ceva ce intr-adevar te reprezinta si pe care il vei purta destul de frecvent?

5. Nu ai habar de lipsurile din garderoba ta

Majoritatea sesiunilor tale de shopping au loc cam asa: intri intr-un lant de magazine din mall, devii pur si simplu fascinata de anumite articole vestimentare pe care hotarasti sa le cumperi de urgenta. Totusi, ajungi acasa si observi ca de fapt nu aveai neaparata nevoie de acestea si ca nu vei avea ocazia sa le porti prea des si prea curand. Totusi, atunci cand trebuie sa mergi la un eveniment anume, iti dai seama ca nu ai cu ce sa te imbraci. Ei bine, acest lucru se intampla tocmai pentru ca nu prea ai habar care sunt lipsurile din garderoba ta atunci cand pleci la cumparaturi.

Cele mai mari greseli se datoreaza faptului ca nu investesti in piese vestimentare de care intotdeauna vei avea nevoie: o camasa alba, o pereche de jeansi, un sacou, o pereche de pantofi stiletto, dar si o rochie neagra. De altfel, in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru ca niciodata sa nu mai ai lipsuri in garderoba.

 

Acesta fiind spuse, evita toate aceste 5 greseli majore si bucura-te de tinute care te reprezinta!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon