4 tipuri de rochii mulate ideale pentru tine

Exista tot felul de tipare de rochii, dintre care cele mulate sunt absolut sexy si incantatoare, prin simplul fapt ca pun in valoare liniile corpului. Rochiile mulate, bodycon cum sunt numite de americani, sunt readuse in discutie si parte din lista de trenduri. In mod normal, cele care prefera o astfel de rochie sunt persoane cu mare incredere in ceea ce tine de silueta lor, de altfel ceea ce iese in evidenta.

De preferat ca purtatoarea sa fie bine proportionata, sa dispuna de o talie de viespe, de abdomen plat si de solduri bine definite. Nu se poate spune ca trebuie sa existe dimensiuni de model pentru a purta o rochie mulata si totusi este de preferat sa se tina cont de nevoia unei siluete demne de admirat.

Daca te-ai si hotarat ca un astfel de tipar de rochie ti se potriveste si merita atentia ta, iata si cateva sugestii cu privire la ce sa alegi:

Numarul 1, rochia cu volane

In fapt aceasta pastreaza linia foarte stramta pe corp, insa cu ceva volanase se poate crea un efect deosebit. Mai cu seama pentru ca silueta este una care permite un plus de volum, se va tine cont de asta. O propunere interesanta va fi legata de volanasele ce marcheaza tivul, ce sunt la linia de contur a decolteului si de asemenea la linia de capat a rochiei, marcand lungimea acesteia.

Daca esti genul indrazneata din fire ai putea incerca varianta de galben. Nu doar ca este o culoare vesela si se poarta anul acesta, ci si pentru ca iti ofera vitalitate si inspira energie. Pastreaza in rest o nota simpla la partea de design.

Numarul 2, rochia din dantela

Nu orice tip de rochie din dantela, ci de preferat una ce are si o taietura de tip V, un trend al acestui an. Poti incerca de asemenea si o rochie de acest gen, dar cu spatele gol, ce va fi total surprinzatoare, dar si seducatoare in egala masura. Iar cand vine vorba de contributia acestui tip de material se stie ca dantela este pretentioasa si eleganta, iar prin alegerea unei rochii mulate nu faci altceva decat sa pui in evidenta feminitatea la cotele cele mai inalte.

Rozul este o recomandare de data aceasta, acel ton pal, incantator. Aceasta culoare se asociaza de regula cu stilul feminin si mai ales cu acele femei jucause, tinere si energice.

Numarul 3, rochia sacou

In momentul in care o femeie isi face aparitia purtand o rochie tip sacou toate privirile sunt atintite asupra ei. Asta pentru ca mixul de elemente masculine, caci este o tinuta inspirata din linia masculina, impreuna cu atuurile fizice feminine creeaza un efect wow.

Pentru a permite sa iasa in evidenta mai degraba linia corpului, pentru a alege o rochie mulata de acest gen, scurta, alege mai degraba una cu maneci lungi. Mai ales in contextul sezonului actual, cand vei asocia o astfel de rochie cu cizme lungi vei crea o aparitie demna de vedete.

Numarul 4, rochia mulata din catifea

Ceva diferit de clasicele rochii mulate ce pun corpul in evidenta, adesea realizate din lycra spre exemplu, catifeaua este nobila, eleganta, rafinata. Poti alege modele innobilate si de broderie, pentru un stil unic si deosebit. Poti alege o astfel de rochie si pentru evenimente formale, mai ales daca va fi una neagra.

Asociaza o astfel de rochie cu tocuri, poate chiar cei de tip stiletto. Pentru un look pretentios poti opta pentru o haina de blana, insa depinde foarte mult de contextul dat.

 

Astfel de idei sunt de preferat sa le incerci cand iti vei dori sa fii o vedeta a serii. Poarta orice tip de rochie din cele mentionate cu atitudinea potrivita. Pentru mai multe idei si stiluri te asteptam saptamanal cu o colectie noua.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon