4 materiale care iti vor asigura confortul vara aceasta

Daca deja nu mai stii cum sa iti diversifici tinutele ca sa iti ofere confortul de care ai nevoie cand temperaturile externe ating valori ridicate, inseamna ca ai nevoie urgent de o solutie. Nu trebuie sa intri in panica pentru ca optiunile vestimentare pe care le ai la dispozitie in magazinul nostru au fost special concepute pentru tine si nevoile tale. Astfel, atunci cand nu mai reusesti sa te multumesti persona prin tinutele adoptate, din cauza ca nu iti asigura confortul sporit la care visezi, iti iesim in intampinare cu 4 idei de materiale asupra carora sa te axezi.

1. Dantela

In conditiile in care doresti sa ai parte de confort, insa nu vrei sa te privezi de la eleganta, ai in vedere piesele de imbracaminte din dantela. Ce e drept vorbim despre un material pretios, care subliniaza cu succes feminitatea si senzualitatea specifica reprezentantelor sexului frumos. Numai de bine pentru ca este exact ceea ce ai nevoie – poti opta pentru rochii cu detalii din dantela atat pentru evenimentele selecte la care vei participa vara acesta, cat si cu alte ocazii, mai putin formale. Ai in vedere in acest sens, stilul rochiei, respectiv lungimea sau caracteristicile acesteia. Un model care se muleaza pe corp este cu siguranta ideal pentru o petrecere cocktail, pe cand cele lejere si vaporoase sunt de preferat pentru plimbarile pe plaja, in parc etc.

Opteaza pentru culori deschise, respectiv pale pentru a nu atrage soarele!

2. Materialele crosetate

Sunt o alegere de top rochiile care vin cu tot felul de detalii crosetate, mai mici sau mai mari pentru ca tocmai acestea sunt gura de prospetime necesara pe timpul verii. Asta se datoreaza faptului ca reusesc sa ofere confort si totodata pentru ca favorizeaza circulatia corespunzatoare a aerului, pielea bucurandu-se de racoare mult necesara putand respira in voie.

3. Poliesterul

Desi multe persoane si-au format conceptia gresita ca acesta nu este un material confortabil, lucrurile stau cu totul diferit si asta o demonstreaza numeroasele modele de rochii de vara pe care ti le punem la dispozitie. Sunt caracterizate acestea de o eleganta aparte, subliniata elegant mai ales in cazul modelelor cu imprimeuri, dar mai ales de textura vaporoasa, care permite o ventilatie pe masura. Te poti orienta pentru diversitate in tinute dupa modelele cu maneci evazate si volan maxi la baza, cu decolteu in forma de V eventual pentru a accentua feminitatea. Simple sau cu inchidere in cordon de tip ciucure pentru a forma ideea de talie siluetica, ai la dispozitie optiuni pe gustul tau.

4. Materialele cu imprimeuri inflorate

Pentru o clipa ar putea sa iti para o exagerare insa cu adevarat materialele cu imprimeuri florale reusesc sa ofere un confort deosebit la purtare. Atat cele cu o textura vaporoasa, cat si cele care se muleaza elegant pe silueta reusesc sa ofere un confort aparte, care se extinde de la nivel fizic la nivel psihic. Nota de prospetime adusa de aceste detalii decorative este una de impact – atat asupra purtatoarei, cat si a celor din jur.

Indiferent de materialul pentru care te decizi, nu uita sa te raportezi si la preferintele proprii, alaturi de constructia corpului tau. Cand formele sunt bine proportionate ai libertate maxima in alegeri, insa atunci cand partea de sus sau posteriorul este mai voluminoasa, trebuie sa faci alegeri pe masura. In rest, te poti decide pentru rochii in croi drept, clos sau evazat, pentru cele cu crepeu la spate – spre exemplu, cu decolteu adanc sau modest, simple sau cu motive pastelate etc. Iti stam la dispozitie cu optiuni variate, intr-o paleta coloristica asemenea. Gasesti in magazinul nostru online dyfashion.ro rochii elegante, casual, de zi, pentru petreceri sau evenimente diverse, la preturi accesibile.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon