10 reguli pe care o femeie stilata le respecta cu strictete

 

In zilele noastre, este mult mai important sa fii o persoana stilata decat una frumoasa ca infatisare. De fapt, atat fizicul, cat si trasaturile faciale pot fi profund influentate de piesele vestimentare pe care o diva le poarta. Pentru un plus de rafinament si de gust, o infima cantitate de extravaganta va crea intotdeauna un impact ce va evidentia o semnatura personala in lumea modei.

Probabil te gandesti ca nu au un buget atat de mare incat sa iti permiti sa arati ca o adevarata diva stilata precum cele de pe covorul rosu, insa, te inseli amarnic. Imprumutand din stilurile celebritatilor, vei reusi sa capeti o prezenta mult mai deosebita. Nu uita ca majoritatea persoanelor publice si-au angajat un design-er vestimentar care sa le ajute sa se imbrace bine, astfel incat sa fie la moda si in acelasi timp sa le avantajeze ceea ce poarta. Asadar, daca simti ca te indentifici din punct de vedere al stilului sau al aspectului fizic cu o anumita celebritate, nu ezita sa ii urmaresti aparitiile si "sa furi" din tendintele pe care le adopta.

Totusi, pentru ca o femeie sa fie intr-adevar una stilata, trebuie sa aiba intotdeauna grija de tot ceea ce tine de fashion, insa si de multe alte aspecte, printre care se numara:

1. Studiaza revistele de moda. Femeile care doresc sa fie cunoscute ca adevarate dive ce nu gresesc niciodata din punct de vedere vestimentar, se documenteaza si invata tot ceea ce presupune moda.

Nu este suficient sa ai gusturi si sa stii cum sa asortezi culorile pentru a fi intr-adevar stilata. Acest aspect implica o atentie deosebita din partea ta. De fapt, celebritatile apeleaza la celebrii design-eri vestimentari si nu mai sunt nevoite sa depuna o munca in plus. Totusi, dat fiind faptul ca tu nu iti permiti sa iti angajezi unul personal, ai datoria sa te informezi si sa te documentezi cu privire la noile tendinte din fiecare an si anotimp in parte.

Analizand cu atentie revistele de moda, precum si emisiunile ce au fashion-ul in vizor, vei reusi ca de fiecare data sa adopti tinute ce te vor scoate din anonimat, chiar daca nu beneficiezi de un buget extraordinar de consistent. De fapt, magazinul nostru online dyfashion.ro iti sta mereu la dispozitie si iti ofera o gama larga de articole vestimentare, precum si accesorii care sa iti evidentieze si mai mult calitatile de diva.

2. Nu isi alege outfit-ul cu cateva minute inainte de a iesi din casa. O femeie stilata careia ii pasa de propria sa imagine nu ia decizii pripite. Ea analizeaza inainte de a merge la un eveniment care sunt alternativele pe care le are la dispozitie, iar mai apoi gaseste care este cea mai potrivita tinuta pe care o poate purta cu mandrie.

Daca vrei sa intorci zeci de capete dupa tine, trebuie sa acorzi o atentie deosebita modului in care te vei imbraca. In niciun caz nu vei reusi sa iei cea mai potrivita decizie in doar cateva minute. Asadar, trebuie sa probezi cat mai multe tinute, astfel incat sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine pentru evenimentul la care urmeaza sa iei parte.

3. Tinuta trebuie sa fie ca si scoasa din cutie. Ce inseamna asta mai exact? Ei bine, inainte de a iesi din casa trebuie sa te asiguri ca toate articolele vestimentare sunt curate, nu au fire de ata ce atarna de pe acestea si nici nu sunt sifonate.

De altfel, oricat de ideala ar fi o tinuta din punct de vedere al pieselor vestimentare, atat timp cat sunt sifonate sau prafuite, nu vei face decat sa cazi in panta penibilului.

4. Intotdeauna va tine cont de conditiile meteo. Nu-i asa ca iti pare cunoscut apostura de domnisoara pe tocuri care alearga disperata prin ploaie in timp ce ingheata de frig? Ei bine, acest lucru nu i se intampla aproape niciodata unei femei stilate care va avea grija sa fie intotdeauna in mod corespunzator.

Cu toate ca pana si conditiile medeo se schimba din ora un ora, atat timp cat vei urmari constant prognoza, nu vei intampina astfel de probleme precum domnisoara de care am pomenit anterior.

5. Are grija de ea. Cu toate ca tinuta este cea care iese prima in evidenta, atitudinea, modul in care este aranjat parul, precum si machiajul reprezinta o serie de aspecte esentiale de care orice femeie ar trebui sa tina cont.

De fapt, oricat de bine ai fi imbracata, atat timp cat parul tau este neingrijit, tenul tau nu arata prea bine, iar atitudinea de diva iti lipseste, nu vei reusi sa capeti aprecieri din partea celor din jur. Aceatsa are grija ca intotdeauna sa fie curata, sa miroase a parfum si sa emane in jurul ei doar pura splendoare.

6. Este sigura pe ea. Pentru a completa o tinuta demna de covorul rosu, trebuie sa abordezi si o atitudine corespunzatoare. De fapt, atat timp cat ti-ai ales vestimentatia potrivita, te simti bine purtand-o si te-ai aranjat corepunzator, cu siguranta isi va face simtita prezenta si increderea in propriile tale forte.

Nu-ti uita zambetul acasa! Conteaza enorm de mult ca o femeie sa fie mereu zambitoare, sa se comporte civilizat cu cei din jur si sa aiba incredere ca este absolut fabuloasa, indiferent de marimea rochiei pe care o poarta.

7. Poarta doar articole vestimentare care o avantajeaza. Nicio persoana nu are o silueta perfecta, tocmai de aceea, in functie de constructia fizica si de numarul de kilograme, femeia stilata isi va alege si hainele pe care sa le poarte.

De altfel, chiar daca o incanta in mod deosebit un anumit accesoriu sau o piesa vestimentara, nu va indrazni sa o poarte atat timp cat este contienta de faptul ca nu o va avantaja prea mult. Esential este sa se imbrace mereu cu marimile potrivite, sa tina cont de cromatica articolelor si sa le combine in mod corespunzator.

 

Asadar, o femeie stilata este intotdeauna atenta la ceea ce poarta, are incredere in propriile sale abilitati de design-er vestimentar amator si nu isi uita niciodata zambetul acasa.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon