Stilul office: Cum să te îmbraci adecvat pentru locul de muncă

Stilul office

Fie că este vorba de vestimentația de zi cu zi de la birou sau de o întâlnire mai deosebită de afaceri, o ținută office trebuie să se încadreze în rigorile unui anumit dress code. Și asta deoarece felul în care te îmbraci la serviciu transmite multe atât angajatorului, cât și colegilor și colaboratorilor de la locul de muncă. 

Deși la prima vedere ar putea să pară destul de rigid sau restrictiv, stilul  business sau office permite însă combinații vestimentare variate, fiind extrem de versatil și de rafinat. Acesta poate fi compus în orice moment cu ajutorul câtorva piese esențiale, pe care este bine să le ai oricând în garderobă. Un top elegant, niște pantaloni skinny și o pereche de stiletto, sau o rochie cu câteva detali chic sunt oricând binevenite în șifonier, nu-i așa?

Iată cum poți să te îmbraci adecvat și să impresionezi în orice zi prin vestimentația ta la locul tău de muncă.

Ținută cu top și pantaloni

O idee oricând la îndemână este să compui o ținută office, perfectă pentru orice zi la locul de muncă, dintr-un top și o pereche de pantaloni ușori de stofă. Alege pentru partea superioară fie o cămașă elegantă dintr-un material fin, fie o maletă pe gât dacă porți un costum din două piese realizate din același material.

Pentru a individualiza în mod aparte ținuta, alege un model de bluză cu un detaliu aparte, de exemplu fronseuri în zona gâtului sau a umerilor, un jabou seducător sau o fundă elegantă. Oricare dintre acestea conferă o notă deosebită ținutei tale și o vor scoate din anonimat.

Modelul pe care ți-l recomandăm astăzi este al cămășii Moze într-o culoare delicată și modernă de verde mint, cu fundă la guler și mâneci lungi. Poartă o astfel de cămașă cu pantaloni de preferință într-o culoare neutră, cum este negru sau bleumarin. 

Cămașă Moze verde mint cu fundă la guler

Cămașă Moze verde mint cu fundă la guler

Ținută cu rochie clasică

Pentru a te bucura oricând de feminitatea ce te caracterizează, alege pentru ținutele tale office o rochie rafinată și confortabilă. Un model simplu dar elegant este cel cu croiul cloș și pliuri în talie, într-o culoare modernă, de verde turcoaz. 

Întregul ansamblu este rafinat și versatil, și emană în același timp prospețime și eleganță. Această rochie este ușor de purtat și potrivită pentru orice evenimente de tip business casual. O poți asorta cu pantofi eleganți cu toc și vârf ascuțit, într-o culoare diafană de roz pudră sau una clasică, de negru sau nude. 

Rochie Dy Fashion verde cu pliuri în talie

Rochie Dy Fashion verde cu pliuri în talie

Rochie cu accente deosebite

Un alt model de rochie, potrivit pentru ținutele de zi dar ce emană un rafinament aparte este cel cu detalii sau accente deosebite. O broderie în zona bustului sau a gulerului va scoate oricând din anonimat vestimentația pe care o porți, de aceea rochia Dy Fashion cu floare pe o parte este potrivită atât pentru zilele obișnuite de la birou, cât și pentru evenimente business mai deosebite.

Materialul din care este realizată este un crep fin, rochia are un croi cloș și mâneci lungi, și se închide cu nasturi. Îți mai rămâne doar să completezi această ținută cu o pereche de stiletto cu toc sau balerini simpli, cu talpă joasă, pentru un confort maxim.   

Rochie Dy Fashion verde cu floare brodată

Rochie Dy Fashion verde cu floare brodată

Rochie comodă și versatilă

O altă ținută potrivită pentru birou, și adecvată indiferent care este locul tău de muncă, este al unei rochii într-o culoare neutră, de bej delicat. Este un model elegant și jucăuș în același timp, datorită materialului ușor și comod din jerse din care este realizată, dar care emană un rafinament special prin detaliile de la baza gâtului.

Decolteul rotund de la gât, fundița de la piept, lungimea medie și imprimeul discret fac din această alegere una inspirată, care îți permite să te simți confortabil în orice clipă în toate cele opt ore pe care le petreci la job!

Rochie Dy Fashion beige cu fundiță la bust

Rochie Dy Fashion beige cu fundiță la bust

Ținută office cu fustă și bluză elegantă

Pentru vestimentația de zi cu zi de la birou, probabil că îți vei dori să asortezi uneori o fustă simplă cu o bluză confortabilă. Îți propunem însă să mizezi pe piese care să-ți asigure confortul dorit, dar care să fie în același timp foarte feminine și elegante! Optează pentru o fustă de culoare neagră, croită amplu și cu talia bine delimitată, și pentru un top elegant, floral, dintr-un material cu textură fină, în orice varietate de culori sau imprimeuri, și cu detalii feminine la umeri și mâneci.

Sau, de ce nu, alege doar o singură piesă de acest fel, de exemplu o rochie neagră cu imprimeuri și volan la bust!

 rochie neagră cu imprimeuri și volan la bust

Ținută business cu rochie tip sacou

Pentru momentele când dorești să accentuezi aspectul profesional al ținutelor tale, optează pentru rochiile tip sacou. Acestea păstrează nota sobră, masculină a unui outfit  de tip office, dar în același timp au o amprentă cât de poate de feminină, dată de închiderea petrecută în talie, de lungimea midi și de accentele din zona bustului și taliei.

Decolteul petrecut în V, mâneca trei-sferturi, reverul clasic  dar și imprimeul subtil, tip picior de cocoș, fac dintr-o astfel de piesă vestimentară o alegere îndrăzneață și un adevărat fashion statement! Materialul este o stofă ușoară, potrivită pentru zilele de la birou dar și pentru evenimente corporate mai deosebite.

Rochie MGB tip sacou cu imprimeu picior de cocoș

Rochie MGB tip sacou cu imprimeu picior de cocoș

Compleu cu rochie tip sarafan confortabil

Nu în ultimul rând, pentru ținutele tale office de zi cu zi îți propunem o rochie tip sarafan, care este o piesă complexă datorită detaliilor care o pun în valoare. 

Pentru acest model de compleu cu rochie și cămașă albă poți opta pentru o culoare neutră, precum negru sau bleumarin, și astfel vei fi mereu o apariție elegantă datorită combinației cu topul alb și diafan, a detaliilor discrete din zona gâtului, dar și a mânecilor închise cu manșete. 

Croiul lejer și materialul ușor de tripluvoal îți permite să te miști și să te simți confortabil oricând, în timp ce decolteul rotund face acestă ținută una deosebit de feminină. Un alt accent deosebit este dat de jaboul rafinat, care va scoate și mai bine în evidență outfitul tău neobișnuit de la birou!

Bucură-te de toate aceste posibilități pentru a fi în orice zi o apariție de senzație la locul tău de muncă!

Compleu Moze cu rochie bleumarin și cămașă albă

Compleu Moze cu rochie bleumarin și cămașă albă

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon