De unde ne cumparam hainele - magazinele fizice sau cele online?

 

Daca intr-adevar esti o adevarata fashionista, atunci cel mai probabil adori sa mergi la shopping. De altfel, daca bugetul ti-ar permite, cu siguranta si dori sa faci asta chiar in fiecare zi. Totusi, pentru ca esti o persoana destul de implicata in multiple activitati, aceasta pasiune pe care o ai pentru moda nu o poti dezvolta zilnic. Cu toate acestea, din cand in cand iti permiti sa vizitezi magazinele pentru a-ti achizitiona un articol vestimentar nou. Totusi, marea intrebare vine in momentul in care nu stii unde ai putea gasi acea rochie deosebita sau acea pereche de pantofi rosii la care intotdeauna ai visat - De unde imi cumpar ceea ce am nevoie?

Luand in considerare faptul ca la ora actuala se pot realiza cu succes multiple actiuni in mediul online, s-au construit adevarate imperii cu ajutorul internetului. Asadar, in prezent, oamenii nu doar ca isi achita facturile online, insa fac si cumparaturi: produse electronice, scule electrice, accesorii si articole vestimentare. Acesta este si motivul pentru care majoritatea marilor afaceri, printre care ne numaram si noi, s-au axat mult mai mult pe vanzarile din mediul virtual. In acest fel clientii gasesc o modalitate mai simpla si mai comoda de a comanda produsul dorit si de a-l primi chiar la ei acasa.

De altfel, cumparatorii nostri fideli sunt incantati de ideea ca nu sunt nevoiti sa parcurga un drum fizic pentru a-si cumpara un articol vestimentar, ci sa stea relaxati pe canapea, cu laptopul in mana si sa plaseze comanda dorita.

Iata cateva motive pentru care magazinul online reprezinta o alegere corecta:

· Articolele sunt perfect aranjate

Cand pasesti in unele magazine fizice, deoseori te confrunti cu problema unei aranjari neadecvate ale produselor comercializate. Cu siguranta iti doresti ca toate lucrurile sa se afle la locul lor, astfel incat sa fie asezate in functie de sex, dar si marime. Ei bine, articolele vestimentare din cadrul magazinelor fizice nu sunt in permanenta aranjate corespunzator, astfel ca tuturor clientilor le este destul de greu sa gaseasca produsul dorit intr-o perioada scurta de timp.

Cu toate acestea, in cazul magazinelor online nu se intampla niciodata acest lucru, pentru ca articolele sunt intotdeauna prezentate in categoria din care fac parte. Acesta este si motivul pentru care cumparaturile realizate virtual dureaza mult mai putin. De altfel, e mult mai usor sa iti gasesti accesoriul sau articolul vestimentar dorit pe un site, bineinteles, atat timp cat este realizat si ingrijit corespunzator.

· Oferta este mult mai bogata

Dat fiind faptul ca magazinele online isi desfasoara activitatea intr-o zona de extindere infinita, problema spatiului, precum si a chiriilor este complet inexistenta. Acesta este si motivul pentru care acesta va prezenta mult mai multe produse decat cele fizice. Cu toate ca si acestea sunt tinute in anumite depozite printre alte mii de produse, nu este necesara o expunere propriu-zisa in cadrul unui spatiu comercial.

Asta inseamna ca magazinele online au intotdeauna in stoc toate marimile, culorile si modele prezentate pe site. Asadar, nu exista riscul ca vreun client sa nu isi poata achizitiona produsul pe care l-a vazut prezentat in mediul online.

· Reducerile de preturi sunt mai mari si mai dese

Persoanele care au vizitat multe magazine online la viata lor, si-ar dat seama ca prezinta mult mai multe oferte decat cele fizice. Asadar, e mult mai convenabil sa astepti chiar si perioada de Black Friday pentru a-ti achizitiona articolele vestimentare sau accesoriile mult dorite.

De altfel, vizitand periodic magazinul online, vei fi pus in permanenta in contact cu noile reduceri

· Oportunitatea de a putea compara preturile

De ce sa strabati la pas magazinele fizice din oras ce sunt la mare distanta unul de celalalt, cand poti sa afli preturile produselor online, cu ajutorul unor click-uri ce dureaza doar cateva secunde? Asadar, fie ca este zi, fie ca este noapte, ai ocazia sa analizezi preturile hainelor pe care ti le doresti si sa le compari.

De altfel, e mult mai usor sa faci calculele in liniste, in zona ta de confort, decat sa strabati magazinele fizice si sa stai mereu cu telefonul in mana cu ideea de a face calcule si de a gasi un produs cat mai bun la un pret cat mai accesibil.

· Ai ocazia sa faci shopping non stop

Cu totii stim ca toate magazinele fizice in cadrul carora se comercializeaza accesorii si articole vestimentare, au un program dupa care functioneaza. In niciun caz nu vei reusi sa gasesti un magazin popular care sa fie deschis chiar si dupa ora 23:00. Totusi, atunci cand vine vorba de magazinele online, acestea iti permit sa faci cumparaturi in orice zi sau noapte si la orice ora. De altfel, poti plasa comanda exact atunci cand doresti si nu trebuie sa respecti un interval de timp.

· Vei beneficia de mult mai multe informatii

Chiar daca fiecare magazin fizic este reprezentat de un vanzator, acesta cu siguranta nu detine absolut orice informatie de care unii clienti poate chiar sunt interesati. Ce-i drept, nimeni nu le stie pe toate, insa uneori poate chiar iti doresti sa fii pus la curent cu o anumita informatie pe care vanzatorul nu ti-o poate oferi rapid. Acesta reprezinta un alt dezavantaj al magazinelor fizice, ce ii indeamna pe clienti sa isi indrepte atentia catre magazinele online.

De altfel, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei descoperi ca gasesti raspuns la orice intrebare cu privire la produsele pe care noi le oferim spre comercializare. Pe site nu doar ca vei gasi imagini reprezentative ale fiecarui accesoriu sau articol vestimentar, ci si informatii exacte cu privire la preturi, materiale din care sunt confectionate, marimi disponibile, precum si multe altele. In plus, clientii care doresc sa primeasca mai rapid informatii utile, au ocazia sa sune la numarul de telefon prezentat pe pagina de contact si sa comunice cu unul din reprezentantii nostri.

· Preturile sunt mult mai atractive

Se pare ca in majoritatea cazurilor, preturile produselor sunt mult mai mici in cadrul magazinelor online. In cazul magazinelor fizice, proprietarii sunt nevoiti sa plateasca o serie de cheltuieli extra cum ar fi inchirierea unui spatiu, amenajarea acestuia si angajarea unui numar ridicat de persoane. Asadar, adaosurile devin mult mai mari.

 

In urma lecturarii tuturor aspectelor discutate in cadrul acestui articol, cu siguranta te-ai convins ca sunt mult mai eficiente cumparaturile din cadrul unui magazin online.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon