Articolele vestimentare pe care barbatii adora sa le admire pe trupurile femeilor

Unii barbati sunt extrem de atrasi si de entuziasmati de articolele vestimentare pe care femeile le poarta. Totusi, ei sunt niste fiinte destul de pretentioase, ce acorda o atentie deosebita manierei in care se prezinta sexul feminin. Cu toate acestea, ideea principala e ca vulgaritatea nu va fi niciodata cheia catre succesul din randul barbatilor - in schimb, stilul este.

· Rochiile

Barbatii apreciaza enorm de mult la o femeie intocmai feminitatea. Suntem atat de diferiti unii de ceilalti, incat adoram la cel de langa noi exact ceea ce noi nu avem. De exemplu, sexul masculin adora sa observe la sexul feminin eleganta, rafinamentul, degajarea, increderea in fortele proprii, gingasia si in acelasi timp bunul gust.

Asadar, ce articol vestimentar evidentiaza mai armonios feminitatea decat o rochie? Indiferent ca e una lunga pana la pamant sau una mai scurta, barbatii vor fi captivati de persoana care o va purta.

Cu toate acestea, extrem de important este sa nu exagerezi cu decolteul sau cu lungimea prea scurta a rochiei, tocmai pentru ca vei risca sa cazi in panta ridicolului si a vulgaritatii, pe care barbatii nu o privesc cu ochi prea indulgenti. Atat timp cat iti doresti sa obtii admiratia si in acelasi timp respectul celor din jurul tau, trebuie sa stii cat de mult sau de putin sa iti dezgolesti trupul, astfel incat sa nu te indrepti spre directia gresita.

· Jeansii skinny

Jeansii skinny reprezinta acel articol vestimentar pe care nu doar femeile il adora, ci si barbatii. Noi, sexul feminin, ii adoram datorita faptului ca ne simtim lejere purtandu-i si in acelasi timp avem ocazia sa ii folosim atat la tinute mai sport, cat si la cele mai casual. Totusi, barbatii ii adora deoarece o astfel de pereche de pantaloni evidentiaza extrem de armonios formele corpului femeii.

· Pantofii cu toc

Cu toate ca sunt mai mult un accesoriu, pantofii cu toc sunt nelipsiti din tinuta unei femei care adora sa se afle in centrul atentiei barbatilor din jurul ei. Pe langa faptul ca acestia creeaza iluzia unei siluete mult mai alungite si mai subtiri, evidentiaza armonios feminitatea oricarei femei care stie cum si cand sa le poarte.

Acele perechi de pantofi stiletto clasici nu se vor demoda niciodata, iar barbatii se pare ca intr-adevar le prefera in dentrimentul celor foarte inalti cu platforma. In plus, aceasta este o investitie de care te vei bucura o lunga perioada de timp, mai ales daca vei opta pentru una realizata din piele naturala.

Extravaganta nu te va ajuta sa castigi admiratia sexului masculin

Este important de stiut ca daca intr-adevar iti doresti sa obtii admiratia sexului opus, nu trebuie sa apelezi la etalarea tuturor formelor tale. De altfel, barbatii chiar apreciaza misterul. Asadar, chiar si cu o simpla pereche de jeansi mulati, o camasa subtil descheiata si o pereche de pantofi rosii te vor ajuta sa fii sexy, fermecatoare si in acelasi timp demna de respectat in ochii celor din jurul tau.

Asadar, accesoriile pe care le alegi si modalitatea prin care combini articolele vestimentare te vor ajuta sa fii mult mai fermecatoare, nicidecum goliciunea afisata. Daca iti doresti ca un anumit barbat sa devina interesat de tine, nu incerca sa ii atragi atentia intr-un mod vulgar pentru ca rezultatul final nu va fi nicidecum cel vizat de tine. De altfel, frumusetea ta se va transmite prin atitudinea pe care o afisezi, prin maniera in care te prezinti in fata lui, dar si prin felul in care ai asociat articolele vestimentare alese.

Care sunt culorile ce atrag atentia sexului masculin?

Cel mai probabil esti extrem de interesata cu privire la culorile in care barbatii adora sa le admire pe femei imbracate. Cu toate ca acest aspect este pur subiectiv, se pare ca specialistii au realizat cateva studii in acest caz si au ajuns la un raspuns destul de clar si de sigur.

· Rosul - reprezinta culoarea pasiunii ce atrage atentia oricarui barbat, indiferent cine o poarta. Din start, rosul iti va oferi un aer sexy si senzual ce te va ajuta nu doar sa ai mult mai multa incredere in tine, ci sa si captezi atentia celor din jurul tau.

· Negrul - oricat de banal ar parea pentru unele femei, negrul chiar este adorat de barbati atunci cand au ocazia sa admire aceasta non-culoare pe trupurile femeilor. Tocmai de aceea, majoritatea considera ca o arma secreta este chiar acea "little black dress".

· Albul - barbatii care apreciaza la o femeie inocenta, feminitatea si gingasia, vor adora femeile care se imbraca in alb. Aceasta non-culoare nu doar ca scoate in evidenta tenul, insa si trasaturile de care majoritatea sunt atrasi - ochii si buzele.

· Albastrul intens - barbatii sunt innebuniti dupa femeile care au incredere in ele si care sunt indraznete atunci cand vine vorba de alegerea culorilor din vestimentatie. Un albastru intens nu doar ca iti va evidentia ochii, insa va atrage intreaga atentie a celor din jur asupra ta.

 

Asadar, optand pentru simplitate si in acelasi timp pentru culori indraznete, vei reusi sa captezi atentia sexulul masculin asupra ta. In plus, daca si atitudinea ta e cat se poate de feminina si de increzatoare, cu atat mai mult vei reusi sa cuceresti un numar mare de barbati.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon