Ajutor DyFashion.ro

Locul unde gasiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

#scutpentruspitale

Salut,

Suntem Dragoș și Irina Aipu, fondatorii DY Fashion.ro - unuia dintre cele mai mari magazine online de haine din România.

Și noi, ca și clienții noștrii și voi toți ceilalți, trecem acum prin clipe despre care acum câteva luni nu ne-am fi putut imagina că vor exista. 

Suntem toți, aici, in România, dar și în toată lumea într-o perioadă de criză care ne afectează pe toate planurile. 

Acum, mai mult ca niciodată, este foarte important să ramânem alături unii de alții, să ne susținem, să avem grijă de sănătatea noastră, a familiilor noastre și a celor din jur. Să fim responsabili, să urmăm indicațiile autorităților și pe cât posibil să lucrăm de acasă pentru a-i proteja pe ceilalți. 

Am decis să demarăm o acțiune care poate avea un impact cât de mic în ajutorarea oamenilor care au grijă de noi: medicii și personalul medical aflat mereu la datorie. Avem nevoie să fim alături de cei care salvează vieți și care ne păstrează în siguranță, așa că azi susținem Asociația ZI de BINE și campania lor #scutpentruspitale și la fiecare comandă plasată pe DyFashion includem o donație de 3 lei pentru Scut pentru Spitale, iar în schimb tu vei primi o mască de protecție ca semn al susținerii tale.

Știm că toată această situație va trece și că viețile fiecăruia dintre noi vor reveni la normal, nu trebuie să ne panicăm, trebuie să rămânem lucizi și raționali. 

Am decis să fim alături de toți clienții noștrii și altfel: astfel pe toată perioada care urmează, până pe 30 Aprilie, pe dyfashion.ro vom avea reduceri consistente de până la 70%. Facem toate aceste lucruri pentru a fi alături de voi dar și de colaboratorii noștri, de atelierele românești care produc în fiecare zi haine pentru noi toți. 

Vă îndemnăm în același timp să aveți grijă de sănătatea voastrã și a celor din jur!

 

UNDE POȚI SĂ VEZI MAI MULTE DETALII ȘI SĂ DONEZI?

Mai multe detalii despre Asociația ZI de BINE și despre minunatele lor proiecte găsești aici: www.zidebine.ro

CUM POȚI DONA ȘI TU CĂTRE Asociația Zi de BINE?

• Trimite un SMS cu mesajul SUS la 8862 pentru 4 EURO

• Sprijină financiar cu o donație în contul: BCR, RO56RNCB0092166359160001, Sucursala Universitate, Asociația ZI de BINE, CIF 42198923

CUM VOR FI FOLOSIȚI BANII DONAȚI?

Strângem bani pentru: teste diagnostic, dezinfectanți, echipamente de protecție pentru medici, containere în care să se amenajeze camera de primire urgențe, ambulator de specialitate și saloane de spitalizare de zi

#scutpentruspitale