Top articole vestimentare care nu mai sunt in tendintele anului acesta

2018 a inceput de mult timp, insa in materie vestimentara, abia sezonul de vara este cel care da startul cu adevarat noilor tendinte. Daca in perioada mai rece, tinutele au fost realizate pe graba si fara respectarea cerintelor esentiale, de acum stilistii se impun si precizeaza clar cum sa ne imbracam.

Variantele pe care acestia le propun nu sunt deloc putine, motiv pentru care multitudinea de optiuni face foarte dificila luarea unei decizii pentru orice femeie. Pentru a veni in sprijinul tuturor doamnelor si domnisoarelor, noi cei de la DyFashion venim cu o lista de articole de care trebuie sa se fereasca in acasta vara. Stim cat de greu poate fi sa te desprinzi de blugii tai favoriti sau de o geanta foarte scumpa, insa este important de inteles ca moda se schimba, iar pentru a oferi o imagine sic, anumite piese trebuie eliminate din tinuta ta.

De ce sa te feresti in acest an?

Platforma in partea din fata a pantofilor

Perioada lor de glorie a apus de mai multi ani, insa anumite femei nu au putut accepta acest lucru, asa ca au continuat sa ii poarte. Insa acest an a venit cu responsabilitatea de a elimina aceste modele de pe piata si mai ales din colectiile de pantofi ale reprezentantelor sexului feminin.

Articolele vestimentare de actualitate fac imposibila o combinatie gratioasa sau agreabila ochiului. Pantofii recomandati in acest an prezinta alte caracteristici si se bazeaza foarte mult pe confort. Inclusiv in gama de pantofi cu toc disponibili pe site veti gasi numeroase modele care prezinta un toc de dimensiuni mai mici si mai gros, dar care sustine eleganta la un nivel la fel de inalt ca intotdeauna.

Blugii cu rupturi sau strasuri de mari dimensiuni

Acesta este un alt element care nu va mai face fata tendintelor actuale. Simplitatea si bunul gust in materie de jeans vor fi prioritare. Femeia care va fi voga anului 2018 nu va opta pentru detaliile cu un aspect prea lejer sau care arata o indiferenta, ci catre imbracamintea care reda mult rafinament, delicatete si gratie care sa se armonizeze perfect cu atitudinea pe care o are.

Rochiile prea simple

O rochie reprezinta piesa vestimentara care marcheaza cel mai cu succes feminitatea si eleganta in randul femeilor. Dar cu toate aceastea, o rochie nu poate fi purtata pur si simplu, ea trebuie sa surprinda si prin alte caracteristici.

Anul acesta sunt propulsate rochiile cu imprimeu sau cele cu anumite detalii ce ofera un plus de stralucire sau chiar indrazneala. Indiferent ca ne referim la rochiile de seara sau la cele de zi, acestea trebuie sa puncteze cu alte note aduse stilului feminin. Magazinul nostru a reusit sa puna la dispozitie modele realizate din materiale care ofera un anumit impact, precum dantela sau cu anumite detalii ce asigura o sclipire in orice ocazie.

Motivele florale, imprimeurile folclorice sau cele cu buline, accesorizarea cu anumite curele ori alte elemente sau orice alte detalii care ofera asimetrie la forma pot fi o optiune rentabila.

Fustele cu un aspect prea provocator

Acest aspect nu trebuie interpretat catre cealalta extrema, respectiv spre latura prea conservatoare. Fusta care pastreaza o linie a elegantei poate fi in diverse forme, atat mai lunga, cat si mai scurta, insa esential este modul cum se asaza pe corp.

Pentru a nu risca in acest context cu o alegere gresita, exista posibilitatea de a te orienta catre alte articole sau accesorii cu care sa o combini pentru a echilibra imaginea finala.

Orice femeie are tendinta de a-si dori sa atraga privirile si aprecierile celor din jur, iar din acest motiv, noi suntem cu mare bagare de seama la ceea ce este in voga, dar si la necesitatile vestimentare ale oricarei femei si dorim sa oferim cele mai pretioase variante. Diversitatea redata prin dinamismul culorilor si al detaliilor destul de complexe determina ca produsele noastre sa capete o popularitate tot mai mare in randul multor doamne si domnisoare.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon