Tinem pasul cu noutatile – tinute office pe care sa ti le doresti

Asa cum am obisnuit publicul si pana acum, suntem intr-o permanenta cautare de noutate. Ne dorim sa venim cu ceva nou si sa incantam publicul feminin. Nu in cele din urma, ne preocupa si diversitatea, de aceea abordam stiluri de tot soiul.

Astazi ne dorim sa atragem atentia doritoarelor de stil office ca tinutele propuse in cadrul site-ului nostru sunt in masura sa le aduca un mare plus primavara aceasta. Atat pentru tinutele smart casual ce se potrivesc pentru vestimentatia adecvata la birou, cat si pentru rochiile sobre, exista avantajul diversitatii de linii, croiuri si culori.

Office in stil clasic

Daca ar fi sa definim in modul cel mai simplu ce inseamna office atunci primul gand se refera linii simple. Cu astfel de tinute pare chiar foarte greu de crezut ca poti da gres. Se pliaza perfect pe orice tip de corp, culorile neutre sunt si ele un element ce favorizeaza combinatii potrivite, deci mai lipseste sa iti definesti concret optiunea.

Poate fi vorba de:

? Rochia midi denumita Fiore in colectia noastra. Dispune de o linie ce urmeaza in mod fidel curbura siluetei purtatoarei. Manecile sunt si ele simple si drepte, un mic decupaj la tiv atrage privirea catre zona picioarelor si o insertie neagra la umar aduce pata de culoare care scoate si mai mult in evidenta seducatorul galben sau verde.

? Pantalonii negri, Acestia se impun de la sine cand imaginea totalmente eleganta se accentueaza cu negrul intens. Propunerea noastra este sa creezi acest accent printr-o linie de-a lungul pantalonului, o cusatura amplificata de stilul in relief. Va scoate in evidenta lungimea si va fi deopotriva stilul elegant, office si deloic banal.

? Sacoul, un element impunator, dar si edificator pentru stilul office. Meda este o recomandare, cu inchidere intr-un nasture, buzunare inguste sir ever larg. Jocul de contrast si linii, negru cu dungi albe, dispuse vertical sunt de mare efect in a multiplica numarul celor care vor admira o astfel de aparitie.

Office in stil modern

Exista si stlul office ce are tendinte de a combina tot felul de elemente surprinzatoare. Am trecut de ceva vreme de singura optiune si anume de a aborda simplismul si negrul. Cine spune ca bulinele, culorile nu pot fi de asemenea asociate unor tinute office? Secretul consta intr-o nota de echilibrare a croiului. Iata cateva propuneri, de asemenea parte din colectia noastra:

? Pantalonul in carouri – un trend al acestui an sunt carourile, ce se pot adopta in fel si chip. Pentru a nu exagera si a pastra si liniile impuse de stilul office, va propunem griul, cu linii modeste, carouri albe.

? Rochia in clos. Pastram acelasi registru privind tipurile de articole vestimentare, insa schimbam abordarea. Maneci trei sferturi, rochie in clos ce marcheaza linia taliei cu un detaliu de tip accesoriu, o curea. Modelul este o combinatie de carouri, de accente a doua tonuri de albastru. Interesant, intrigant, un astfel de design atrage absolut.

? Sacoul versatil. Acesta te va surprinde numaidecat; il poti asocia cu jeans, cu pantalon mai elegant, poti fi un stil office, unul casual, in functie de cum si cu ce se combina. Este vorba de inchiderea intr-un nasture, deci un sacou lejer, rever larg si, surpriza: multicolor, cu un imprimeu inspirat din formele geometrice.

Pentru a fi in pas cu moda ai nevoie de o sursa buna, asa cum este dyfashion.ro. Insa pentru a-ti define un stil care sa te reprezinte ai nevoie de o potrivire intre ceea ce iti place si ceea ce te avantajeaza sa porti. Descopera in magazinul nostru online varietate si inspiratie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon