Secretele rochiilor lungi - de ce ar trebui sa le porti

 

Studiile realizate de-a lungul timpului au denotat faptul ca barbatii se simt mult mai atrasi din punct de vedere fizic de femeile feminine. Cum se poate obtine totusi aceasta doza de feminitate la care ei ravnesc? Ei bine, se pare ca rochiile, indiferent ca sunt lungi sau scurte, reusesc sa captiveze intr-o maniera imposibil de descris prin cuvinte pe fiecare barbat in parte.

Sexul frumos trebuie sa stie cum sa se puna in valoare, astfel incat sa imprastie peste tot in jur doar culoare, senzualitate si eleganta. Acest lucru reiese atat din atitudinea fiecarei femei, dar si din si prin stilul vestimentar pe care il adopta de fiecare data. Daca unele dintre acestea au urmat cursuri de specialitate cu privire la alegerea pieselor vestimentare potrivite, celelalte care nu au avut ocazia, au reusit sa iasa la lumina prin documentarea continua din reviste de specialitate sau de pe site-uri de moda. De altfel, in ziua de azi orice femeie dornica sa se puna in valoare are ocazia sa o si faca, atat timp cat o preocupa cu adevarat asta.

Cine poate purta rochii lungi?

Luand in considerare faptul ca niciun corp nu e absolut perfect, trebuie sa se aiba in vedere alegerea tinutelor in functie de silueta. Cu toate acestea, rochiile lungi se vor potrivi de minune oricarei femei in parte, indiferent ca are cateva kilograme in plus sau in minus. In functie de modelul ales, de culoare si de material, sexul feminin va straluci.

Mai mult decat atat, nici varsta femeii care o poarta nu influenteaza deloc alegerea unei rochii lungi. De altfel, aceasta poate fi aleasa chiar daca purtatoarea are varsta de 18 sau de 60 de ani. Asadar, daca te bate gandul sa isi cumperi una, nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri si sa o faci. Important e insa sa iti alegi culoarea care te avantajeaza cel mai bine si sa optezi pentru marimea potrivita. De altfel, lungimea acesteia trebuie sa fie perfecta - daca e prea scurta, vei da gres cu intreaga tinuta, iar daca va fi mult prea lunga te va incomoda foarte mult.

Asadar, indiferent de numarul tau de kilograme, ori de varsta, rochiile lungi ti se vor potrivi de minune.

Alegerea pantofilor in functie de rochia lunga aleasa

O mare dilema cu care se confrunta majoritatea doamnelor si domnisoarelor atunci cand se hotarasc sa poarte o rochie lunga la un eveniment mai mult sau mai putin important tine de alegerea pantofilor potriviti. De ce se intampla acest lucru? Ei bine, atunci cand e vorba sa se creeze o tinuta mai mult decat perfecta, este nevoie de o documentare asidua, tocmai pentru ca in functie de modelul rochiei, se vor alege si incaltarile sau accesoriile potrivite.

Atunci cand se opteaza pentru o rochie lunga pana in pamant, specialistii ne recomanda sa purtam incaltari care sa se asorteze din punct de vedere cromatic, dar care sa puna la vedere degetele. Astfel, o pereche de pantofi decupati, ori sandalele reprezinta cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

· Daca ai optat pentru o rochie la care predomina pastelurile, indicat ar fi sa porti o pereche de pantofi sau de sandale de culoare neagra.

· Daca tinuta ta este de culoare alba, bej, kaki, oranj sau bleumarin, ideal este sa optezi pentru o pereche de incaltari maro - potrivirea va fi uluitoare.

· Pantofii rosii denota senzualitate maxima, femininate deplina, dar si eleganta; astfel, acestia se vor potrivi de minune cu o rochie de culoare gri, verde, bleumarin, neagra sau alba.

· Daca rochia ta e formata din culori pastelate, o pereche de sandale albe poate reprezenta cea mai potrivita alegere pe care o poti face, astfel incat sa stralucesti.

· Pantofii galbeni te vor scoate cu adevarat din anonimat, atat timp cat ii vei asorta cu o rochie lunga de culoare verde, alba sau neagra.

· Doamnele si domnisoarele care vor sa se faca cu adevarat remarcate, vor opta pentru o pereche de pantofi aurii ce vor da de minune in combinatie cu o rochie de culoare alba, verde, rosie, albastra sau neagra.

· Pentru pantofii argintii ar trebui sa alegi o rochie de culoare rosie, alba, neagra sau violet.

Care sunt locurile in care poti purta o rochie lunga?

Un eveniment extrem de important precum e nunta sau cumetria, necesita ca invitatii sa fie la 4 ace. Astfel, acestea sunt cele mai bune exemple si locuri in care poti purta cu incredere o rochie lunga. De altfel, in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi o multitudine de rochii de ocazie din care vei avea ocazia sa o alegi pe cea mai potrivita pentru silueta si preferintele tale.

In plus, poti opta cu incredere pentru o rochie lunga si lejera chiar si atunci cand iesi la plimbare prin oras. Fii atenta insa sa alegi lungimea potrivita - cu siguranta nu vei dori sa te incomodeze la mers si sa nu iti tihneasca intreaga iesire.

Cel mai important aspect de care trebui sa tii cont atunci cand iti alegi rochia este ca aceasta sa iti ofere confortul dorit. Fie ca o porti la plimbare, la banchet sau la nunta, aceasta trebuie sa iti redea acea stare de relaxare. In schimb, daca te va incomoda din anumite motive, acest lucru va fi destul de vizibil, fapt pentru care intreaga ta prezenta nu va mai fi una atat de reusita.

Pune-ti intotdeauna calitatile in evidenta! Daca ai un bust de care esti foarte mandra, iti este chiar recomandat sa optezi pentru o rochie mai decoltata. In plus, daca silueta iti permite, poti opta pentru o rochie fara bretele care sa iti evidentieze gatul, clavicula si pielea complet imaculata.

Daca simti ca bratele tale nu sunt atat de frumoase pe cat ti-ai dori, ai putea sa le ascunzi printr-o maneca ce pica lejer. Efectul va fi unul la fel de spectaculos. De altfel, e important ca la tinuta pe care o alegi sa iti evidentieze calitatile si sa iti ascunda eventualele imperfectiuni.

 

Asadar, invata sa stralucesti intr-o rochie care sa ti se potriveasca perfect. Viziteaza magazinul nostru online, comanda articolul vestimentar dorit, completeaza-l cu o pereche de pantofi la fel de eleganti, un clutch care sa se asorteze perfect si zambeste in permanenta.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon