Rochia cu paiete una din cele mai pretentioase stiluri - cum o porti

Rochiile cu paiete sunt spectaculoase si atractive, de o eleganta aparte, frapante.  Acestea fac parte si din selectiile noastre de optiuni, fiind desigur optiuni recomandate pentru cele in cautarea unei tinute de seara, pretentioasa.

Daca paietele se asociaza automat cu stilul petrecerilor atunci este clar ca un astfel de dresscode impune o anumita selectie de accesorii si atentie la cum sa fie purtata tinuta. Cu alte cuvinte, rochia cu paiete este si o provocare. Cand si cum o porti?

3 motive sa alegi o  rochie cu paiete

In primul rand, ia-o ca pe un must. Orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba o rochie cu paiete. Daca in cazul uneia clasice, simple, neagra este vorba de a suplini cu gratie orice cerinta de dresscode, atunci cand o rochie cu paiete este in scena este vorba de stralucirea la propriu pe care si-o doreste purtatoarea.

De asemenea, paietele sunt mereu la moda. Aparte de ce mai apare in tendinte, o rochie cu paiete isi mentine locul binemeritat in topul tinutelor elegante.

Nu in cele din urma, paietele sunt un high level al accesorizarii de tinuta, un design fara egal.

Cum porti si cum combini o rochie cu paiete

La o astfel de rochie poate fi prea mult sa mai adaugi si accesorii statement, adica cele care ies in evidenta si concureaza cu tinuta. Tine cont ca o regula in crearea unei identitati vestimentare si la fiecare tinuta aleasa este de preferat sa nu incarci prea mult imaginea. Mai ales cand vine vorba de paiete este de preferat sa eviti ca intreaga ta imagine sa fie una stralucitoare. Less is more spune o vorba celebra.

Tipurile de accesorii depind si de croiul rochiei. Daca optezi pentru una cu decolteu sau cu umerii goi cum este modelul de rochie LaDonna cu paiete multicolore la bust atunci ar fi de preferat sa porti o pereche de cercei lungi. Daca esti adepta posetelor tine cont ca la o astfel de rochie nu orice este bun de purtat. Te vei orienta insa spre gama de clutch-uri.

Pentru a completa look-ul tau in aceeasi nota de eleganta, poti adauga perle. In acest fel vei reusi sa arati sofisticat fara prea multe batai de cap.

Texturi si culori potrivite la rochiile cu paiete

Una din asocierile imediate ce te inspira sa spunem este de a avea aceeasi textura a rochiei cu cea a incaltamintei sau chiar si a unor accesorii. Este de  preferat insa sa alegi catifeaua sau pielea intoarsa. Oricum, rochiile propuse de noi sunt in combinatii de texturi de asemenea si nu de fiecare data integral din paiete. Poate fi vorba de tulle, pene, broderie etc.

Cat despre partea cromatica conteaza culoarea rochiei in primul rand. In combinatie, orice alt accesoriu ar trebui sa fie neutru, discret, delicat. Cu cat esti mai indrazneata si vei alege un look mai colorat, cu atat ai mai multe detalii de care sa tii cont pentru accesoriile adaugate. Spre exemplu, la o rochie cu paiete cum este LaDonna cu  paiete la bust, multicolore, cu fusta de un galben potolit, accesoriile pot fi de nuante variate. Atentie insa, nimic exagerat, extravagant precum rosu.

Pentru cele care ies din zona de confort, cele rebele care doresc sa experimenteze o rochie cu paiete poate fi purtata si in afara acestei sfere a elegantei. Combinata cu o jacheta, pantofi masivi si dresuri este un look young si cool. Cert este ca permite si alte tipuri de mixuri astfel incat sa te poti reinventa destul de des.

Pentru comenzi ai alegerea unei rochii cu paiete va asteptam in cadrul paginii Fhttps://www.dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon