Pantalonii evazati – cum trebuie alesi si cum pot fi purtati?

 

Cu siguranta femeile pasionate de moda stiu ca evazati au revenit in topuri, mai ales in acest sezon. Totusi, spre deosebire de pantalonii skinny, cei evazati sunt mai greu de ales si de asortat.

Atunci cand reusiti sa obtineti un look perfect pe baza pantalonilor evazati, aveti un sentiment de multumire, simtind ca va deosebiti de tiparele din jur. Asadar, in cele ce urmeaza va oferim cateva sfaturi utile privind alegerea, dar si asortarea acestor modele de pantaloni, astfel incat sa aratati grozav.

Cum trebuie alesi pantalonii evazati pentru un outfit cu adevarat remarcabil?

Inainte de a va sfatui ce criterii sa aveti in vedere atunci cand porniti in cautarea pantalonilor evazati perfecti, va impartasim un mic truc: acest model nu reprezinta pantaloni largi, ci evazati doar in partea de jos, astfel incat partea lor superioara trebuie sa fie cat mai stransa pe corp.

1. Latimea zonei evazate

Cu cat sunteti mai inalta, cu atat mai largi pot fi pantalonii in partea de jos. Spre exemplu, femeile minione sau mai mici de statura nu vor fi avantaje nicicum de pantalonii mult prea evazati in partea de jos, ci mai degraba de cei care deriva din drepti spre evazati.

Sfatul nostru este sa tineti cont de latimea posteriorului, astfel incat aceasta sa corespunda cu latimea zonei evazate pentru a obtine un look practic si potrivit.

2. Lungimea pantalonilor evazati

Pantalonii evazati au tendinta de a scurta piciorul, astfel incat vor arata de minune atunci cand sunt mai lungi. Mai bine spus, lungimea pantalonilor evazati trebuie sa fie aleasa in asa fel incat acestia aproape sa atinga podeaua (atentie la aproape, deoarece daca sunt prea lungi se vor rupe, murdari etc).

Puteti aprecia lungimea pantalonilor in functie de pantofii cu care urmeaza sa ii purtati. Daca nu sunteti foarte inalta, va sfatuim sa purtati tocuri alaturi de astfel de modele de pantaloni.

3. Cu talie inalta sau joasa?

Ambele tipuri de pantaloni sunt la fel de frumoase.

Totusi, daca picioarele dumneavoastra nu sunt foarte lungi, un truc bun pentru a arata mai inalta si pentru a le prelungi este sa optati pentru pantalonii evazati cu talie inalta.

4. Tipul de silueta in care va incadrati

Pantalonii evazati arata foarte bine pe femei cu siluete extrem de diferite una de cealalta.

Asadar, in timp ce femeile inalte si subtiri vor beneficia de volumul pe care acesti pantaloni il ofera siluetei, femeile cu o silueta robusta sau cu solduri mai late vor arata mai slabe cu astfel de modele decat cu pantalonii skinny care amplifica soldurile.

Femeile minione vor fi avantajate de pantalonii evazati doar daca poarta si o pereche de pantofi cu toc.

5. Material, culoare si imprimeuri

In ceea ce priveste culorile si imprimeurile, orice pereche de pantaloni evazati sunt absolut incantatori.

Totusi, va recomandam sa optati pentru materiale oarecum rigide, deoarece materialele de alte tipuri stau la baza confectionarii pantalonilor palazzo.

Cum pot fi accesorizati pantalonii evazati pentru un outfit inspirat?

Pantalonii evazati reprezinta o alegere perfecta pentru a fi purtati in cadrul nenumaratelor tinute. Astfel, atat topurile mulate, cat si cele mai largi vor arata bine alaturi de astfel de piese vestimentare evazate.

1. Alege un top sau o camasa bagata in pantaloni

 

Pantaloni LaDonna albastru petrol evazati cu nasturi decorativi

 

Pantalonii evazati pot sa va avantajeze extrem de mult (in special sa ve evidentieze talia) atunci cand optati in partea superioara a tinutei pentru un top sau o camasa bagata in pantaloni.

2. Poarta o bluza lasata deasupra pantalonilor

 

Pantaloni LaDonna nude rose cu design evazat

 

Daca aveti solduri late sau doriti sa va minimizati posteriorul, atunci alegerea perfecta in partea superioara este o bluza lasata deasupra pantalonilor evazati.

Recomandarea noastra este sa alegeti o bluza larga, stil ce i se poate potrivi oricarei femei.

3. Asorteaza pantalonii evazati cu o bluza supradimensionata

 

Compleu negru elegant din voal

 

Daca sunteti inalta si slabuta, atunci acest outfit va va ajuta sa obtineti un look casual potrivit pentru zilele in care pur si simplu doriti sa purtati ceva comod si sa aratati bine.

4. Combina-i cu un top scurt

Atunci cand doriti sa obtineti un look cat mai sexi, cu siguranta pantalonii evazati cu talie inalta alaturi de un top scurt sunt alegerea ideala.

5. Asorteaza-i cu un sacou pentru un look office

 

Compleu Leonard Collection negru cu sclipici

 

Pentru ca o astfel de tinuta compusa dintr-o pereche de pantaloni evazati si o piesa vestimentara superioara sa fie perfecta pentru a merge la locul de munca, va recomandam sa optati pentru un sacou cu croi office.

Asadar, pantalonii evazati sunt alegerea perfecta pentru orice femeie pasionata de moda, dar si de un look diferit.

Daca doriti sa va alegeti o astfel de pereche de pantaloni pe stilul propriu, va asteptam in cadrul magazinului nostru online.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon