Ce înseamnă regular fit?

În alegerea hainelor care ne avantajează trebuie să ținem cont și de croiala acestora. Astfel, vom ști dacă să alegem piese vestimentare slim fit, skinny fit sau regular fit. Dacă într-un articol trecut îți spuneam despre cum poți recunoaște croiul slim fit, de data aceasta luăm sub lupă hainele cu tăietură regular fit.
 
Învață cum să le distingi și află dacă acestea se potrivesc sau nu cu forma corpului tău!
 

Ce înseamnă regular fit?


 
Regular fit este croiala care urmărește linia corpului, dar care permite pielii să respire, grație lejerității mișcărilor. Deseori, noțiunea de regular fit este asociată cu cea de straight fit, tocmai datorită faptului că toate piesele vestimentare din această categorie au o linie dreaptă în țesătură.
 
Unul dintre avantajele hainelor regular fit, pe lângă confortul oferit, este că maschează micile imperfecțiuni ale corpului, așadar le poți alege chiar dacă nu ai o siluetă perfectă. 

Ce înseamnă regular fit în materie de cămăși?

Regular fit sau straight fit sunt acele cămăși foarte confortabile, pe care le preferă aceia dintre noi ce își doresc o ținută clasică și destul de conservatoare. Astfel de cămăși se disting prin lățimea standard a mânecii și prin brațele largi, care acoperă membrele superioare fără a le strânge. Materialul cade drept de la subraț până la talie, iar croiala este una cât se poate de lejeră, fără însă a fi foarte largă. Pe scurt, putem încadra cămășile regular fit între cele slim fit și cele clasice.


 
Dacă te gândești că, pentru o ținută elegantă ai nevoie de o cămașă slim fit, trebuie să știi că nici cămășile straight fit nu sunt lipsite de rafinament. Deși este adevărat că reprezintă o piesă de bază a stilului casual, ea poate fi purtată cu orice ocazie.
 
În cazul în care te regăsești în categoria persoanelor mai corpolente sau mai bine lucrate, cămășile regular fit sunt o alegere potrivită pentru tine. Acestea îți vor oferi confortul necesar fără a-ți restricționa mișcările, cum se întâmplă, deseori, în situația modelelor slim fit.
 

Cum alegi pantalonii regular fit și cum îi porți?


Pantalonii regular fit sunt ideali pentru persoanele care au o conformație robustă. Deși croiala regular fit poate fi confundată destul de ușor cu modelele cu croială clasică sau relaxed fit, însă între toate acestea există și diferențe. Astfel, în timp ce croiala clasică implică folosirea unei cantități mai mari de material cu ajutorul căruia se realizează un design funcțional, cea regular fit desemnează articolele vestimentare care se mulează pe corpul tău, dar care permite, totodată, pielii să respire.


 

Alege-ți croiul care te avantajează de pe dyfashion.ro

Ți se pare dificil să ții cont de toate aceste informații în funcție de care să îți alegi hainele atunci când mergi la cumpărături? Este simplu să îți selectezi piesele vestimentare dorite de pe dyfashion.ro. Trebuie doar să alegi categoria care te interesează și să optezi pentru croiul dorit. Astfel, din magazinul nostru online poți comanda rapid îmbrăcăminte regular fit, printre care cămăși, jachete, sacouri, bluze, jeanși și multe alte modele de pantaloni.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon