5 tinute care te fac sa pari mai slaba

Sursa foto »

Hainele ne pot ajuta sa mascam anumite imperfectiuni fizice si, totodata, ne valorifica atuurile cu conditia sa fie alese corect. Stiai ca poti parea mai slaba doar optand pentru tinutele potrivite? Apeleaza si tu la cateva trucuri stilistice care iti subtiaza optic silueta si care sa atraga atentia de la acele trasaturi fizice de care nu esti prea mandra. Noi iti recomandam in cele ce urmeaza 5 outfituri pe care sa le porti cu incredere daca vrei sa pari ca trasa prin inel!

Tinutele all black

Negrul subtiaza corpul, de aceea foloseste-l din plin atunci cand iti alegi tinutele. Un look all black este potrivit pentru orice ocazie si se potriveste oricui, indiferent de numarul de kilograme, de culoarea parului sau a ochilor. Poti miza pe o tinuta compusa din cap pana in picioare de articole negre mai ales la evenimente cu staif, deoarece acesta non-culoare emana o eleganta aparte. Noi iti propunem sa alegi compleul Nina, alcatuit din trei piese: sacou si fusta din brocart si bluza din voal.

Tinutele cu dungi verticale

Piesele vestimentare cu dungi verticale sunt ideale pentru a da senzatia unui corp mai suplu. Ideale sunt dungile subtiri, insa un efect similar il vor conferi si hainele cu dungi mai groase. Asadar, daca vrei sa pari mai slaba investeste in tinute cu acest imprimeu, indiferent ca vorbim despre rochii, pantaloni sau topuri. De asemenea, purtand un blazer cu dungi verticale vei parea mai inalta si vei capata simplu o silueta zvelta. O tinuta foarte potrivita pentru birou cuprinde si sacoul LaDonna, cu motiv marinaresc.

Tinutele accesorizate cu pantofi cu toc

O pereche de pantofi cu toc poate face minuni pentru aparitiile tale de zi cu zi sau de la evenimentele speciale. Daca ai acumulat kilograme in plus, sfatul nostru este sa optezi pentru incaltminte cu toc gros, cu platforma sau cu talpa ortopedica. Este de preferat sa eviti pantofii cu tocurile foarte subtiri si nici prea inalte. Poti purta fara probleme incaltari cu toc de 5-7 centimetri, iar astfel vei parea mai supla fara diete drastice sau bisturiu!

Tinutele care marcheaza talia

Poti obtine simplu si rapid o silueta clepsidra, considerata etalonul frumusetii, doar apeland la un mic truc stilistic: opteaza pentru piese vestimentare care marcheaza talia si care distrag atentia de la acele parti ale corpului de care te simti complexata.

Asadar, daca vrei sa maschezi cele cateva kilograme nedorite sacourile cambrate, rochiile cu centura sau cordon in talie ori pantalonii cu talia inalta nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta.

Tinutele care au un croi potrivit pentru tine

Croiul oversized precum si hainele foarte lungi au tendinta de a-ti adauga un surplus de kilograme - vizual, desigur! De cealalta parte, hainele bine croite, care urmaresc linia corpului tau fara a fi extrem de mulate ofera un efect contrar. Acorda atentie si lungimilor; pantalonii, de exemplu, trebuie sa se termine putin deasupra gleznei si sa aiba talia inalta, in timp ce bluzele si camasile care te vor avantaja in acest caz sunt cele cu maneca scurta sau ¾.

In magazinul nostru online regasesti o varietate de piese vestimentare, disponibile si in masuri mai mari. Tine cont de sfaturile pe care ti le-am oferit in acest articol si vei arata senzational la fiecare aparitie!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon