5 idei de asortare a paltonului bej

femeie imbracata in negru cu palton bej

Paltonul este o piesă de rezistență în garderoba feminină. Există numeroase tipuri de paltoane pe care merită să le ai, de la modelele lungi și largi cu sau fără cordon, până la paltoanele simple, cu fermoar sau nasturi și un croi cambrat.

Indiferent de model, nu există palton mai popular decât cel bej, extrem de “versatil” și ușor de integrat în ținute moderne, casual sau elegante. Vrei să știi cum porți paltonul bej, pentru outfituri impecabile?

Ai în vedere următoarele idei de asortare ca să întorci toate privirile!

Palton bej și rochii călduroase

Un lucru este cert: paltonul se potrivește de minune cu rochii! Când vrei să porți un palton bej, optează pentru rochiile comode și călduroase, din materiale precum stofa sau lâna. Nu uita nici rochiile tricotate care arată perfect în combinație cu botine de damă sau cu nişte cizme peste genunchi.

Ai la dispoziție rochii de toamnă în nuanțe de gri, negru, alb sau albastru, care se potrivesc perfect cu un palton bej. În acest caz, ar fi bine să porți un palton lung și mai elegant care se închide cu fermoar sau cordon.

Accesorizează cu o geantă din piele, o pălărie și ochelari de soare și vei obține un look feminin, potrivit pentru job sau timpul liber.

Palton bej, pantaloni din piele și pulover

Pentru o ținută relaxată, de zi, poate ai în minte asortarea unui palton bej cu o pereche de pantaloni. Dacă te gândești la o ținută cool, caută în dressing perechea favorită de pantaloni din piele şi asortează cu un pulover scurt, călduros.

În ceea ce privește încălțămintea, nu vei da greș cu o pereche de ghete de damă din piele. Nu ai mult timp să te ocupi de pregătirea ținutei? Nu uita că bejul arată grozav alături de ținute all black, așa că alege negrul pentru pantaloni, pulover și ghete.

În această combinație, profită de paltoanele bej în modele casual, care au cordon din piele în talie.

Palton bej, blugi și cămașă

Dacă mergi des la birou sau îți plac ținutele de inspirație office, reține că paltonul bej poate fi stilizat și cu minunatele cămăşi de damă. Oferă ținutei o aură de eleganță și feminitate cu un palton bej, prevăzut cu nasturi și buzunare.

Alege să porți combinația dintre palton și cămașă cu o pereche simplă de blugi mulați. Fii îndrăzneață și scoate ținuta din anonimat cu o pereche de pantofi cu toc sau cu botine din piele. Îți mai trebuie și o geantă de dimensiuni medii, din piele naturală.

Palton bej, fustă midi și cardigan

La fel ca negrul, albul se poate integra în orice ținută cu palton bej. Inspiră-te din următorul exemplu!

Îți trebuie un palton de damă în nuanțe de bej, cu blăniță detașabilă și cordon în talie. Restul obiectelor vestimentare pot fi albe! Fusta midi din piele sau tricot, maleta pe gât și cardiganul pufos cu nasturi se mixează perfect pentru un outfit cochet și la modă.

Dacă dorești să porți tocuri, poate ești atrasă de modelele kitten sau de cizmele scurte, cu toc mediu. Combină paltonul bej cu o geantă mică, din piele, în aceeași nuanță deschisă.

Palton bej și trening călduros

Cine spune că nu poți asorta un palton de damă cu poate cel mai confortabil trening din garderobă? Mizează pe combinația modernă dintre trening și palton bej, articole pe care să le asortezi rapid cu perechea preferată de sneakerși.

Nu știi ce paletă cromatică ar fi recomandată? Paltonul bej, într-un model casual cu fermoar, va arăta perfect alături de un trening gri din catifea sau bumbac. În acest mod, obții un outfit ideal pentru o sesiune de shopping sau o plimbare relaxantă prin parc.

Paltonul bej îți oferă posibilități infinite de asortare. Nu trebuie decât să ții cont de stilul vestimentar care te reprezintă și să alegi cu grijă modelul potrivit, în funcție de ținută. Există paltoane elegante, casual sau chiar sport, pe care merită să le introduci în colecția ta de haine.

 Orice stil ai alege, paltonul bej îți transformă apariția, fără prea mari eforturi.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon